stelling

Moet de monumentale fontein op het Leidse Kooiplein blijven?

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

Stichting Leidse Uitdaging bouw theehuis opgericht

Afgelopen dinsdagavond heeft het bestuur van de Stichting De Leidse Uitdaging een toast uitgebracht op de opgerichting van de stichting op 26 juni 2014. Het bestuur van Stichting bestaat hoofdzakelijk uit buurtbewoners. Fonds 1818, in de persoon van Rien van der Velden, zal als projectadviseur/ toehoorder aanwezig zijn. 

 
 

Foto's Korenoptreden op 3 juli 2014

Bij de avond van het KORENOPTREDEN op 3 juli 2014 waren Simon Duindam en Bojana Jokanovic – fotografen van de L.A.F.V. - ook aanwezig. Hier een selectie van hun werk:

Jannie de Groot- coördinator van de werkgroep documentaire van de L.A.F.V.

 
 

Fotograferen van “Kooikids”

Op verzoek van Wils Spies hebben  Shanka Abeeysekere en Simon Duindam – fotografen van de L.A.F.V.- op 21 mei en 11 juni 2014  foto’s gemaakt in Leiden Noord. Hier enkele geslaagde foto’s.

Jannie de Groot- coördinator van de werkgroep documentaire van de L.A.F.V.

 
 

Tijdelijke voetgangersoversteek Kooitunnel afgesloten

De tijdelijke voetgangersoversteek over de Kooitunnel richting de Curaçaostraat is vanaf maandag 21 juli 2014 definitief afgesloten. In een brief zijn de bewoners ten noorden van de Kooitunnel daarover geinformeerd
 
 

Festival Noorderliefde

Op 31 augustus vindt de eerste editie van het Noorderliefde Festival plaats op het braakliggende terrein aan de Surinamestraat in Leiden Noord.

Waar straks Typhoon en Spinvis optreden wordt er iedere dag gewerkt aan Het Plein van Leiden. Een plek waar iedereen welkom is. Dat is Noorderliefde.

www.noorderliefde.nl

www.facebook.com/noorderliefde

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >