Burendag

Open Podium(5)

Open Podium(6)

stelling

Zaterdag 27 september is het weer Burendag, kom jij ook?

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

Activiteiten Stichting Jeugd&Welzijn

De Stichting Jeugd&Welzijn Leiden organiseeret in de komende periode weer allerlei activiteiten. De opbrengsten ervan worden benut om kinderen in Leiden-noord tijdens vakanties een leuke tijd te bieden oa. via activiteiten of een kamp. Op 27 september wordt er een Benevietavond (Jaren 70 & 80 party) georganiseerd in Buurtcentrum de Kooi van 20.00 - 01.00 uur. Kaarten kosten € 10.  Voor meer informatie zie de website.http://www.stichting-jw-leiden.nl/

 
 

LAFV fotografeerde Noorderliefdefestival

Op 31 augustus was het Noorderliefdefestival  op het bouwterrein van het Kooiplein. Er was een geweldige sfeer met muziek van Spinvis en Typhoon. De bezoekers genoten en trokken zich niets aan van de regen die af en toe viel. Fotografen van de LAFV waren erbij: Marcel Schikhof, Henk Aschman, Eelke de Boer en Jannie de Groot. Hier een selectie van hun foto’s : 

 
 

Robert Strijk stemt in met wijziging noordgrens parkeerrestrictie

Het bestuur van Buurtvereniging Groenoord-Noord heeft op de ALV van 28 augustus de opdracht van haar leden ( 148 brievenbussen groot en 165 ingeschreven leden, dus ruim dekkend) de opdracht gekregen om alles uit de kast te trekken om te bewerkstelligen dat niet de Slaagsloot maar de Willem de Zwijgerlaan de noord-grens wordt van het verplichte vergunningshouders systeem dat het college wil invoeren.

 
 

Excuses Heijmans in brief over demping Ringkade en situatie van de vissen

Met deze brief wil ik u graag informeren over de demping van de sloot aan de Ringkade en de situatie met de vissen die gisteravond is ontstaan. We betreuren dit voorval en willen u graag uitleggen wat er aan de hand is.
 
< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >