stelling

Gemeente wil in Leiden Noord betaald parkeren invoeren

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

Noorderliefde is terug!

Noorderliefde Festival strijkt op Bevrijdingsdag neer op de locatie waar Het Plein van Leiden vorm krijgt. De Staat, dé Nederlandse rockformatie, viert samen met heel Leiden hier de dag van de vrijheid. Het is gratis. Het is uitnodigend. Het is een plek waar iedereen welkom is. Dat is Noorderliefde!

Naast De Staat is de organisatie druk andere acts te bevestigen. Hierover snel meer informatie!

 

http://noorderliefde.nl/
http://www.hetpleinvanleiden.nl/

 
 

Actuele vacatures op www.leidennoord.nl

“Ik neem elke week nieuwe vacatures mee”.  Op zoek naar een baan? Lees wat Hans van der Hart van Re-integratie Leiden speciaal aan mensen uit Leiden Noord te bieden heeft. Hij komt ook naar u toe. Zo is Hans elke dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur te vinden in de buurthuiskamer van Wil Spies, aan de Surinamestraat 60 of bel Hans op 06 – 54 34 75 81. Zie de actuele vacatures op www.leidennoord.nl.

 

 
 

WIJKTOP 2015: samen maken we de stad

Het college van burgemeester en wethouder heeft in het Bestuursakkoord 2014-2018 afgesproken meer en beter in contact te komen met inwoners, bedrijfsleven, organisaties in de stad om samen te werken aan initiatieven in de wijk.

 

 

 
 

Boekjes en Koekjes bij Meet&Greet

Het is lente! Is jouw boekenkast ook toe aan een opruimbeurt? Dat komt goed uit! Aanstaande zaterdag kun je met alle boeken die je niet meer leest bij Meet & Greet terecht. Ruil ze voor andere boeken of doneer ze aan de nieuwe Minibiebjes. 

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >