stelling

Gemeente wil in Leiden Noord betaald parkeren invoeren

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 

Betrokkenheid en vernieuwing speerpunten Leiden Noord

Maandelijks lees je in de rubriek ‘Blik op Noord’ interviews met prominente Leidenaren die belangrijk zijn voor Leiden Noord. Hierin geven zij hun ‘Blik op Noo...
 
 

Open Podium Leiden Noord

Het volgende open podium zal aanstaande zaterdag 26 november plaatsvinden vanf 20.20 uur in buurtcentrum de Kooi, Drifstraat 45.

20.20 uur Sam van Tienhoven

21.00 uur Hassan en Hassan

21.40 uur The Helmut Letters

22.20 uur Midnight Supply

 
 

Update inrichting De Hoven, Prinsessenbuurt,Oude Kooi

Ook allerlei plekken in de wijk waar niet gebouwd wordt, krijgen een opknapbeurt.  Zo is er al gewerkt aan de inrichting van de Amaliastraat, de Joan Frisostraat en de Molenstraat. Na de kerstvakantie starten de werkzaamheden in De Hoven en de Prinsessenbuurt (nieuwe bestrating en nieuwe riolering).

 
 

Ed Hofkes ontvangt "Beverprijs"

Buurtbewoner Ed Hofkes kreeg vorige maand de Beverprijs, als uiting van waardering voor ruim vijftig jaar vrijwilligerswerk.De afgelopen 12,5 jaar was hij actief bij de Stichting TAMTAM. “Die prijs, dat is leuk, maar daar gáát het natuurlijk helemaal niet om”, legt Hofkes uit. “Ik vind het vooral belangrijk dat mensen die met elkaar wonen ook contact hebben met elkaar en plezier maken samen.”

 
 

Opening tentoonstelling "Leven in de Kooi"

Naast de tentoonstelling die de Leide Amateur Fotografen Vereniging heeft gemaakt met het thema "Leven in de Kooi" is er gisteren tijdens de opening van de tentoonstelling ook een boekje gepresenteerd over het fotoproject. Het voorwoord van het boekje is geschreven door Paul Laudy, Wethouder Bouw en Openbare ruimte. Bewoners van de Kooi krijgen dit boekje thuis bezorgd. De openingstijden van de tentoonstelling zijn: 

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >