stelling

Er moet meer aandacht komen voor groen in de wijk

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

Informatie over het KOOIPLEIN.

In het informatiecentrum aan de Bernardkade 36 is het plan te zien van het Kooiplein. Er zijn ook informatieavonden. Bram van Eck geeft uitleg en iedereen kan met vragen komen. Fotograaf Bert van de Ven van de L.A.F.V. volgt met regelmaat de bouwwerkzaamheden. Meer foto’s zijn te zien op Facebook van Het Plein van Leiden. Jannie de Groot, coördinator van het project.

 
 

Infrarode foto's Kooipark

Afgelopen week heeft Rob van Keulen een serie bijzondere opnamen in Leiden gemaakt van o.a. het nieuw aangelegde Kooipark, de Meelfabriek, de sloopwerkzaamheden er tegenover en het havengebied. Het betreft hier opnamen in infrarood waardoor al het groen sterk tot uiting komt. U kunt deze unieke foto's in lage resolutie op zijn professionele Flickr account hier bekijken

De opnamen zijn ook te koop als professionele afdrukken op 20x30 of 30x40cm formaat 

Heeft u interesse stuur hem dan een email via: robvankeulenphotography+gmail+com

 

 
 

Informatie over wandelroute Leiden Noord; 6,5 kilometer

In 2006 werd er op initiatief van de GGD Zuid Holland Noord, Libertas, Het Sportbedrijf Leiden, Fysiotherapie Pieter Corver en de lv Roodenburg een wandelroute uitgezet door de wijk. Het vertrekpunt voor deze route is de Zijlpoort of het parkeerterrein van de lv Roodenburg. Inmiddels is de Kooitunnel verdwenen en is de route vanaf het startpunt Roodenburg aangepast. 

 

 
 

Werkzaamheden Kooilaan

Vanaf vandaag, maandag 30 juni, wordt de Kooilaan opengebroken om een duiker aan te leggen. Deze duiker verbindt straks ondergronds de waterpartij tussen de Bernhardkade en de nieuw te verlengen waterpartij van de Surinamestraat ter hoogte van het Kooiplein. Het verkeer wordt gedurende drie weken omgeleid via een bypass naar de Surinamestraat.

 
 

Gideon Roggeveen Column, EXCLUSIEF voor LeidenNoord.nl

Lees hier de column van Gideon Roggeveen, speciaal voor LeidenNoord.nl geschreven.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >