Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Informatiebijeenkomst herbestrating Noorderkwartier-West

Open Podium(2)(1)

ALV Noorderkwartier-West

stelling

Gemeente wil in Leiden Noord betaald parkeren invoeren

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

Zaterdag 21 maart is NLDoet.

Een dag waarop veel Nederlanders vrijwilligerswerk doen en ervaren hoe leuk het is om je in te zetten voor iemand anders. Geld verdien je er niet mee, maar waardering en plezier vergoeden dat ruimschoots. VTV Leiden organiseert voor mensen met een beperking vrijetijdsbesteding, het clubhuis is aan de Gabriel Metzustraat te Leiden.

 

 
 

Veranderingen Kooiplein

Op vele fronten wordt er gewerkt in en rondom het Kooiplein. Het Plein vormt het bruisende hart van Leiden Noord, nu nog bekend als het Kooiplein. Maar de komende jaren gaat er veel gebeuren. Het startsein is reeds gegeven door de opening van Het Gebouw, de brede school die ook ligt aan Het Plein. Verouderde gebouwen maken plaats voor nieuwe, openbare ruimten worden aangepakt en verfraaid. Het Plein speelt daarin een centrale rol. 

 
 

Bouw ontmoetingspunt Leidse Uitdaging gaat snel

In het begin van deze week werden de buitenwanden geplaatst, gisteren de binnenwanden en als alles goed gaat gaat vandaag het dak er. Aanstaande zondag op 22 februari wordt er een buurtfeestje georganiseerd om de bouw te vieren. De maquete staat er, er zijn lekkere hapjes (halal) en warme drankjes, kinderen kunnen meedoen aan het beschilderen van stenen voor een kinderkunstwerk. Buurtbewoners kunnen kennismaken met bewoners van Leiden Noord onderling en het bestuur van De Leidse Uitdaging.

 
 

Achter de schermen van de bouw van de Leidse Uitdaging

Sinds begin van dit jaar wordt het ontmoetingspunt De Leidse Uitdaging in de Tuin van Noord gerealiseerd. Dit bijzondere project zal in april worden opgeleverd. Wilt u meer weten over de bouw; constructie, duurzaamheidsmaatrgelen, financiering en wijze van bouwen (houtskeletbouw)? Architektenbureau GAAGA heeft speciale website gebouwd "achter de schermen". Neem een kijkje! voor meer informatie over de Leidse Uitdaging: hier

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >