stelling

Er moet meer aandacht komen voor groen in de wijk

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Het Open Podium Leiden-Noord zal plaatsvinden op zaterdagavond 12 o...

Open Podium(6)

Het Open Podium Leiden-Noord zal plaatsvinden op zaterdagavond 12 o...

Open Podium(5)

De gezellige koopjesmarkt in Het Gebouw is geopend van 10.00 uur to...

Koopjes/rommelmarkt Het Gebouw(8)

 
 
 

Interview Bram Pater over de Leidse Uitdaging

Bram Pater, één van de betrokken buurtbewoners bij het buurtmuseumleidennoord en de Leidse Uitdaging is geinterviewd door het blad van het LSA (Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners).

 
 

Buurtkrant

Alweer een flinke tijd terug was Hans van Ulden op de koffie in de Meet&Greet. Hij was toch in de buurt om wat foto's te maken voor "de Buurtkrant"

 
 

Ontdek het nieuwe huiskamer-restaurant

Het huiskamer-restaurant "Wat de schoft bakt" gaat aanstaande vrijdag voor het eerst van start.  Carlo en Jantine verzorgen een heerlijk 3-gangenmenu in hun gezellige huiskamer in de Mauritsstraat. Wat de schoft bakt richt zich op eerlijk authentiek eten zodat je weet wat je eet. Elke keer is er een ander menu. Voor aperitief, drie gangen met bijpassende wijnen en koffie met drankje betaal je 35 euro.

 

 

 
 

Skyline next


Skyline Next. Denk mee. Kijk verder. Op grote hoogte. Scherp geprijsd. Dicht bij de binnenstad. Dat zijn de ingrediënten van Skyline Next, het vervolg op Skyline Leiden. Een plan voor een prachtig nieuw project dat volop kansen biedt aan bijvoorbeeld starters. Skyline Next is:

 
 

Bouw nieuw Kooiplein gestart

Langs de Willem de Zwijgerlaan is de bouw van twee apartementencomplexen inmiddels begonnen. De oude locatie van het Mare College is bouwrijp gemaakt en de komende maanden komen steeds meer onderdelen in ontwikkeling. Zo wordt begin juli gestart met de bouw van de parkeergarage, 3.300 m2 winkelruimte en tientallen woningen en appartementen.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >