Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Greet in Geloof van Leiden

Benefiet zaalreading met Bep 't Medium

Benefietavond in De Zijl

stelling

Gemeente wil in Leiden Noord betaald parkeren invoeren

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

Nominatie ontwerp Theehuis Noord voor architectuurprijs 2015

Het Theehuis Tuin van Noord is samen met nog een zevental gebouwen genomineerd voor de arichitecturprijs 2015. Op dinsdag 1 september zijn alle voor de #RAP071 genomineerde architecten aanwezig in de Meelfabriek (Poortgebouw). In 'pecha kucha' stijl vertellen zij hun verhaal. 8 architecten. 20 beelden x 20 seconden. Ongekend! En na afloop vraag je ze de hemd van het lijf natuurlijk.

Stemmen op ontwerp Theehuis Tuin van Noord kan:http://www.rapleiden.nl/prijs/

 
 

Informatiebijeenkomsten Leidse Ring Noord

Na de zomervakantie worden er informatiebijeenkomsten over het project Leidse Ring Noord georganiseerd voor alle inwoners, ondernemers en andere belangstellenden.

Tijdens deze informatieavonden presenteren de gemeenten Leiden en Leiderdorp de maatregelen die zij willen nemen om de doorstroming van het verkeer te verbeteren op de wegen die samen de Leidse Ring Noord vormen.

 
 

Noorderliefde Festival 2015

Op een bouwterrein van de Firma Heijmans in Leiden Noord - Het Plein van Leiden - is in 2014 en 2015  het NOORDERLIEFDEFESTIVAL georganiseerd. Fotografen van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (de LAFV)  konden daarbij aanwezig zijn.

 
 

Ruimte om te leven

De gemeente Leiden gaat letterlijk meer ‘ruimte’ maken voor initiatieven van bewoners in wijken en buurten. Overbodige voorwerpen als paaltjes, borden, banken en prullenbakken worden uit de stad verwijderd. Daarna is het aan inwoners van de stad om die ‘leegte’ te vullen. Maar wel binnen bepaalde spelregels. Want wat gaat de gemeente dan precies doen en wat laat de gemeente voortaan over aan ‘de stad’? Wat betekent het als de gemeente louter nog ‘de basis op orde’ brengt? Lees het Verslag-Ruimte_om_te_leven

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >