Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Greet in Geloof van Leiden

Benefiet zaalreading met Bep 't Medium

Benefietavond in De Zijl

stelling

Gemeente wil in Leiden Noord betaald parkeren invoeren

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

Ruimte om te leven

De gemeente Leiden gaat letterlijk meer ‘ruimte’ maken voor initiatieven van bewoners in wijken en buurten. Overbodige voorwerpen als paaltjes, borden, banken en prullenbakken worden uit de stad verwijderd. Daarna is het aan inwoners van de stad om die ‘leegte’ te vullen. Maar wel binnen bepaalde spelregels. Want wat gaat de gemeente dan precies doen en wat laat de gemeente voortaan over aan ‘de stad’? Wat betekent het als de gemeente louter nog ‘de basis op orde’ brengt? Lees het Verslag-Ruimte_om_te_leven

 
 

Aanmelden - JoeHoe!

We zoeken nog leuke bewoners in Leiden Noord!

 
 

Locatie parkeerautomaten

De gemeente heeft de locatie van de parkeerautomaten in een overzicht geplaatst. In de bijlage is de kaart te bezichtigen. De gemeente is van mening dat het aantal parkeerautomaten in de buurt beperkt kan blijven aangezien de meeste automobilisten bewoners zijn met een parkeervergunning of bezoekers die gebruik maken van de kraskaarten.

 
 

Theehuis Tuin van Noord genomineerd voor Architectuurprijs

Twee jaarlijks wordt de Rijnlandse Architectuur Prijs uitgereikt. Gisteravond werd tijdens de "Stand van de stad"  de nominaties bekend gemaakt. In Leiden zijn hospice Xenia, poppodium Gebr. de Nobel en het theehuis Tuin van Noord genomineerd. 
< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >