Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

ALV van de wijken GNZ en NKW

Huigpark winterklaar maken

Halloween

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

A.s. donderdag organiseert de Gemeente Leiden een wijkbijeenkomst o...

Waar maakt u zich zorgen over bij de nieuwe Wmo?

 
 
 

OpenHuis Gezondheidscentrum De Singel

Op  zaterdag 13 februari is van 11:00-14:00 uur opent het Gezondheidscentrum De Singel (Lusthoflaan 2) haar deuren voor belangstellenden. Iedereen uit de buurt is welkom!

 
 

Nieuwe facebookpagina Tuin van Noord

 
 
 
 

Huisvesting vluchtelingen met vergunning verspreid door de stad en wooneenheden voor mensen uit de maatschappelijke opvang in pand Sumatrastraat

De gemeente Leiden heeft afgelopen maanden in de hele stad actief gezocht naar geschikte locaties voor woningen voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning. De panden Turkooislaan 131 en de huizen aan Rhijnvreugd (1-6) zijn door het college geselecteerd en aangewezen voor mogelijke huisvesting van deze vergunninghouders. Ook zijn verschillende terreinen in de stad onderzocht op de mogelijkheid er tijdelijke woningen te plaatsen. Daarnaast is er gekeken naar woonruimte voor mensen uit de maatschappelijke opvang. Het pand Sumatrastraat 195 wordt hiervoor nader onderzocht.

 
 

Voorlopig ontwerp voor sport&speelTuin van Noord

Op woensdagavond 27 januari is het voorlopig ontwerp voor de Sport & SpeelTuin van Noord gepresenteerd aan omwonenden en gebruikers van het park. Op 28 januari wordt er in de Stadskrant van de gemeente Leiden een artikel gepubliceerd over het ontwerp. Bent u nieuwsgierig geworden naar het voorlopig ontwerp van sport- en spelelementen in de Tuin van Noord? 

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >