Tuin van Noord
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Poëziebus Tour 2017: Leiden

30 augustus | kinderbootcamp Mozion

27 augustus | Bootcamp Mozion

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Spinning zaterdag in Tuin van Noord

De Fit for Summer activiteit van aanstaande zaterdag is lekker buiten in de Tuin van Noord. Verzamelen is bij het Theehuis om 10:00 of de tweede ronden om 11:00

Spinning is het trainen op een fiets. Tijdens een spinning workout zit je op een spinningfiets, waarbij je zelf de weerstand kunt instellen. Zo kun je zelf bepalen hoe zwaar (of licht) je moet trappen. Door de intervallen in weerstand en trapfrequentie zet je je hart en longen aan het werk, train je je conditie en beenspieren én breng je de vetverbranding op gang!

Er zijn twee rondes van 45 minuten. Per ronde kunnen 30 mensen deelnemen. Je kunt starten om 10.00 uur en om 11.00 uur. Let op, hiervoor moet je inschrijven. Stuur een mail naar

leiden-groenoord+fitforfree+nl. Bij slecht weer worden de spinninglessen op zaterdag verplaatst naar Fit for Free in Leiderdorp, Vlasbaan 19, 2352 AH. Kijk hiervoor op woensdag in de agenda van deze website.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Doorlopende workshop basisontwerp De Leidse Uitdaging/ Horeca in de tuin van Noord

Op 2 juni, de Dag van het Park, kunnen buurtbewoners tussen 11.30 uur tot 16.00 uur onder het genot van een kopje koffie/thee reageren op 7 verschillende basisontwerpen van het ontmoetings/horecapunt. Zij worden geïnformeerd over de plannen van de Uitdaging. Via een korte vragenlijst worden buurtbewoners gevraagd naar hun voorkeur. De basisontwerpen zijn gemaakt door een buurtbewoner/GAAGA studio for architecture,  gevestigd in Nieuw Leyden.

 

De Uitdaging in de Tuin van Noord

De Uitdaging is een inspirerende wijkonderneming in ontwikkeling. Diverse partijen zijn betrokken bij de realisatie van een theehuis in park De Tuin van Noord in Leiden. Actieve bewoners, gemeente, maatschappelijke en commerciële partners; gezamenlijk zoeken ze naar ideeën en oplossingen voor dit bijzondere initiatief.  Met: Vincent Kokke (projectleider), Marlieke Dam (bestuurslid). Video en interviews: Issa Shaker en Femke Noordink.
 

 
 

Zondag 2 juni: Dag van het park in de Tuin van Noord

Op zondag 2 juni zal de "Dag van het park" plaatsvinden in de Tuin van Noord (ingeklemd tussen de Hoven en de Tuinvereniging Ons Buiten)

 

Het programma ziet er als volgt uit: