Drakentuin

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Libertas Leiden en TamTam organiseren voor u op zondagmiddag Matine...

Matinee en Dinee in 2019

 
 
 

Matinee en Dinee in 2019

Libertas Leiden en TamTam organiseren voor u op zondagmiddag Matinee en Dinee in Huis van de Buurt De Kooi. Kom 's middags genieten van muziek en schuif daarna gezellig aan om mee te dineren. Diverse groepen zullen voor u optreden. Lees hieronder meer over de data en het programma. 

 
 

Wijkwerkgroep op 16 januari ter voorbereiding van de gemeentelijke bijeenkomsten over het Energiepark

De gemeente Leiden heeft nieuwe bijeenkomsten over de herontwikkeling van het Energiepark gepland als onderdeel van het participatietraject. Deze bijeenkomsten zullen plaats vindne op 30 januari en 26 maart. Om als bewoners goed voorbereid te zijn op de gemeentelijke bijeenkomsten is er een wijkwerkgroep opgericht. In deze werkgroep bespreken wij gezamelijk de plannen van de gemeente. De werkgroep zal plaats vinden op woensdagavond 16 januari bij het Theehuis van Noord en zal om 19.30 uur worden afgetrapt. 

 

 
 

Nieuwe bijeenkomsten gepland vanuit de Gemeente Leiden over de herontwikkeling van het Energiepark

Het terrein rond de energiecentrale aan de Langegracht, inclusief het Stadsbouwhuis dat ernaast ligt, biedt volgens de Gemeente Leiden unieke kansen om herontwikkeling van industrieel erfgoed te combineren met de ontwikkeling van groen, woningbouw en cultuur. Binnen de kaders van de gemeente kan er een haalbaar en uitvoerbaar plan worden georganiseerd in samenwerking met initiatiefnemers, belangebbenden en bewoners. Deze samenwerking is van grote waarde en belang. Daarom is er participatietraject gestart, waarbij de gemeente in gesprek gaat met de wijk, de stadspartners en andere betrokkenen. Het participatietraject is in november 2018 van start gegaan. U kunt nog steeds op verschillende manieren meedenken met de gemeente over de herontwikkeling van het Energiepark. 

 
 

De eerste Pitch Night van Awesome Foundation Leiden in 2019!

Op woensdag 30 januari organiseren wij onze zevende Pitch Night. Dit maal in Leiden-Noord! Tijdens deze avond maken vijf Leidse creatievelingen kans op €1.000,- om idee voor de stad te realiseren. Heb jij nou ook een gaaf idee om Leiden (nog) mooier, beter, leuker en awesomûûûrrrr te maken? Stuur je idee dan voor 21 januari in via: www.awesomeleiden.org

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >