Tuin van Noord
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Poëziebus Tour 2017: Leiden

30 augustus | kinderbootcamp Mozion

27 augustus | Bootcamp Mozion

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 

Tuinen van Ons Buiten

Tuinen aan de Gooimeerlaankant

  •  
     

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Behoefte aan een Buurttuintje bij Ons Buiten?

Tuinvereniging Ons Buiten in Leiden – Noord is in 2016 gestart met buurttuinen. Voor 2017 zoeken wij nog nieuwe tuinders want er is weer plek!

BUURTTUINTJES: Kleine tuinen van 25m2 tot 40m2 waar beginnende tuinders kunnen uitproberen of een moestuin echt iets voor hen is. En is het kleine tuintje een succes, dan is een grotere misschien ook aantrekkelijk!

 
 

Buurttuinen bij Ons Buiten

Speciaal voor de bewoners van de aangrenzende wijken is Ons Buiten in het voorjaar van 2016 gestart met buurttuintjes. Kleine tuinen van ongeveer 35 m², waar enthousiaste bewoners kunnen uitproberen of een moestuin echt iets voor hen is. En is het kleine tuintje een succes,dan is een grotere misschien ook aantrekkelijk!

Verkiezingsdebat - Van groene raad naar groene daad.

Volkstuinvereniging Ons Buiten uit Leiden organiseert dinsdagavond 4 maart in haar verenigingsgebouw een verkiezingsdebat met als titel: “Van groene raad naar groene daad. De waarde van de Leidse volkstuinen.” Aan het debat nemen raadsleden van de meeste plaatselijke politieke partijen deel, bestuurders en volkstuinders van de Leidse volkstuinverenigingen en vertegenwoordigers van groene maatschappelijke organisaties. Gespreksleider is Chris Zijdeveld, voorzitter van de landelijke volkstuinorganisatie AVVN en de internationale volkstuinkoepel met 3 miljoen leden.