aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Al jaar en dag hebben de gezamenlijke buurt- en wijkorganisaties ee...

Advies inzake plan LEAD vanuit het VOLN

Op zaterdag 30 maart kunnen alle inwoners van Leiden gratis compost...

Gratis compost ophalen in Leiden op zaterdag 30 maart

 
 
 

Nieuw concept: 'Lekker eten in de buurt' bij het Theehuis van Noord

Nieuw bij het Theehuis van Noord: Lekker eten in de buurt! Iedere eerste dinsdagavond van de maand wordt er een driegangenmenu geserveerd voor €8,95 om een lekker hapje te eten buiten de deur maar in de buurt. Inloop vanaf 18.00. Wil je weten wat de pot schaft? Kijk dan op de Facebookpagina van het Theehuis. Het Theehuis start  met het concept op dinsdagavond 5 maart. 

 

 
 

Inspraakavond CDA-Leiden

Het Leidse college van B&W is voornemens hoge woontorens te bouwen die het aangezicht van Leiden ingrijpend en voorgoed zullen veranderen (LEAD Leiden). Het CDA Leiden maakt zich hier zorgen om, maar wil vooral ook weten wat u ervan vindt. Op maandag 4 maart bent u van harte welkom om onze CDA-raadsleden vragen te stellen, uw zorgen te uiten en/of uw ideeën mee te geven. Gesterkt door uw inbreng kunnen onze raadsleden beslagen ten ijs komen tijdens de behandeling van dit thema in de gemeenteraad.

 
 

De Leiden Noord (pub) KWIS

Op de kalender bij het Theehuis van Noord; de Leiden Noord (pub) KWIS! Het Theehuis van Noord nodigt jullie allemaal uit om te komen quizzen op vrijdag 15 februari van 19.30 tot 21.30 uur. De quiz zal uit vijf ronden bestaan die allemaal te maken hebben met Leiden Noord. De thema's van de ronden zijn foto's, geschiedenis, kennis, algemene kennis over Leiden en muziek. U kunt met een groep van maximaal vijf personen deelnemer. Inloop vanaf 19.00 uur en graag vooraf aanmelden via de Facebookpagina of via theehuisnoord@gmail.com. Wie gaat er voor de winst? 

 

 

 

 
 

Uilenballen uitpluizen voor kinderen bij het Theehuis van Noord

Uilen eten hun prooien met huid en haar op, maar niet alles wordt in de maag verteerd. De botjes, haren en veren worden weer uitgebraakt in uilenballen. Op woensdag 23 januari kunnen kinderen samen met de gidsen onderzoeken welke prooien de uilen hebben gegeten. Want aan de hand van de botjes en andere prooiresten is te ontdekken om welke beestjes het gaat. Vergrootglazen, zoekkaarten en andere hulpmiddelen zijn voldoende aanwezig. 

 

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >