Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

Brainstormavond/Ledenvergadering Speeltuin NKW

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Doe mee met gedichtenwedstrijd BuurtmuseumLeidenNoord!

De laatste jaren is er veel veranderd in Leiden Noord. Oude stukken zijn opgeknapt, er is gesloopt, er zijn twee nieuwe buurten bij gekomen, het Kooipark is in oude glorie hersteld... Laat u inspireren door die veranderingen, bekijk de wijk met andere ogen en schrijf er een gedicht over!
Een deskundige jury, onder leiding van stadsdichter Jaap Montagne, beoordeelt de gedichten en kiest een winnaar uit. De eerste prijs is de publicatie van uw gedicht. Een selectie van de gedichten wordt vanaf 4 september tentoongesteld in informatiecentrum Het Plein, Bernhardkade 36. De andere gedichten worden geplaatst op www.buurtmuseumleidennoord.nl. In de loop van de tentoonstelling wordt ook door een publieksjury nog een winnend gedicht gekozen. Zo doet u mee Insturen kan tot 1 juli aanstaande. Mail uw gedicht naar buurtmuseumln@gmail.com, o.v.v. uw e-mailadres, woonadres, voornaam, achternaam en leeftijd. Stuurt u een gedicht in, dan gaat u akkoord met plaatsing van uw gedicht, met naam en foto, op de website van het Buurtmuseum en in de tentoonstelling. Lees ter inspiratie het gedicht Ode aan Leiden Noord van stadsdichter Jaap Montagne op www.buurtmuseumleidennoord.nl.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer