Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

Brainstormavond/Ledenvergadering Speeltuin NKW

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Buurtmuseum naar het PLEIN

Vanaf 4 september is het informatiecentrum van Het Plein van Leiden , Bernhardkade 36, de nieuwe locatie van BuurtmuseumLeidenNoord (BmLN). Vanaf 10 september is het museum wekelijks te bezoeken op woensdag tussen 15:00 – 19:00 uur. Momenteel organiseert BmLN een gedichtenwedstrijd.

Het museum en de website van BmLN zijn de opening naar de bekende en onbekende verhalen van Leiden Noord. Ze zijn een ode aan haar oude en nieuwe bewoners. Herinneringen aan het leven in deze wijk van toen en nu worden hier voor de toekomst aan elkaar vertelt.

De wijk zit vol inspirerende mensen en bedrijven en we gaan elkaar leren kennen. Door de uitwisseling van ervaringen en kennis in het museum stellen we ons aan elkaar voor en komen nieuwe ideeën en veel creativiteit los. Uw deelname kan dus een mooie bijdrage leveren aan het verhaal van LeidenNoord. Samen maken we er een fijne, actieve, creatieve, inspirerende, lerende plek van. Daarom:  Doe mee.

 

Het museum bouwt geen collectie op. Voor tentoonstellingen lenen we voorwerpen van buurtbewoners en noteren de verhalen die daarbij horen. De voorwerpen worden gefotografeerd en later met het verhaal op de website geplaatst.  De objecten worden bij de afsluiting van de tentoonstelling teruggegeven aan de eigenaar!

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer