Noorderkwartier-West
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

ALV van de wijken GNZ en NKW

Noorderliefde is terug!

WIJKTOP 2015: samen maken we de stad

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Kinderen van groep 7 van basisschool Mareland gaan samen met studen...

Kinderen zetten zich in voor minder afval opstraat

test

plannen

Projectontwikkelaar MeijerBergman Erfgoed Groep (MBE Groep) hee...

Plannen voor horeca in Energiepark

 

Contact

Contact

De bewonerscommissie van Noorderkwartier West bestaat uit bewoners die met veel plezier in de wijk wonen en het belangrijk vinden dat de wijk een prettige woonomgeving blijft.

 

Iedere bewoner kan deelnemen aan de commissie of een werkgroep. De bewonerscommissie komt een aantal keer per jaar bij elkaar om de ontwikkelingen in de wijk door te nemen. Sinds 2015 is het bestuur samen gegaan met het bestuur van Groenoord Zuid. De bestuurstaken worden door bewoners van beide wijken opgepakt.

Heb je interesse om 'iets' voor de wijk te doen, bijvoorbeeld als meer groen in de wijk wilt of je wilt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over betaald parkeren, dan kan je altijd contact opnemen met leden van de bewonerscommissie.

Het buurtvereniging is bereikbaar via de email noorderkwartierwest+leidennoord+nl

Neem contact met ons op als je een keer een activiteit in de buurt wilt ondernemen zoals bijvoorbeeld een kinderspeeldag, een straatfeest of een groenactie. Mail nieuwsberichten, foto's van de wijk of activiteiten naar ons door zodat we dit op de website kunnen plaatsen.

Je kan zelf ook bewoners benaderen of foto's van de wijk plaatsen op de Facebook pagina van de wijk: www.facebook.com/groups/noorderkwartierwest/