Noorderkwartier-West
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

Buurtbarbecue Robert Kochplaats

Buitenspeeldag Robert Kochplaats

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Vrijdagavond 21 December: de stadhuisklok slaat vijf uur en overal ...

Rotary Santa Run Leiden zoekt nog meer kerstmannen

 
 
 

Voortgang veld 41 en 42

Een update van de bouwactiviteiten op veld 41 en veld 42.

 

Veld 41

Start van de bouw op veld 41 stond gepland voor november 2012 maar door vertraging zal dit nu starten in het voorjaar van 2013.

 

Met betrekking tot de ophoging van de verzakte tuinen van de woningen aan de Amaliawoningen is Nieuw Leyden in overleg met de Sleutels om te kijken of gelijktijdig het achterpad en de tuinen opgehoogd kunnen worden. Het ophogen van de tuinen is voor de verantwoordelijkheid van de Sleutels. Er wordt op dit moment gewerkt aan een planning.

 

Veld 42

De bouw van veld 42 van de parkeerkelder en de woningen staat nog steeds gepland voor medio 2013. De verkoopbrochure is digitaal beschikbaar.

 

Naar aanleiding van de verschillende lantaarnpalen in de Marnixstraat heeft Nieuw Leyden aangeven dat de lantaarnpalen ter hoogte van veld 42 zijn nog  niet de definitieve lantaarnpalen, vanwege de bouwactiviteiten die daar nog gaan plaatsvinden. Het plaatsen van verschillende soorten lantaarnpalen aan de Marnixstraat  is een gemeentelijke stedenbouwkundige keuze.

 

Trillingen tijdens heiwerkzaamheden en bouwverkeer

Als er gestart wordt met heien worden er trillingmeters op de gevels geplaatst in de omgeving van het bouwblok. Dit is verplicht. Vervolgens wordt gekeken of de trillingen acceptabel zijn. Indien dat niet het geval is moet het werk worden stilgezet.

 

Ook heeft de gemeente afspraken gemaakt dat het bouwverkeer niet door de wijk zal rijden en dus ook niet over de Molenstraat. Heeft u vragen of klachten dan kunt u contact opnemen met het informatiecentrum van Nieuw Leyden: vraagaan+nieuwleyden+nl of telefoon 071-5280390.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer