Noorderkwartier-West
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

ALV van de wijken GNZ en NKW

Noorderliefde is terug!

WIJKTOP 2015: samen maken we de stad

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Vrienden van het Singelpark op 20 april van start

De Stichting Vrienden van het Singelpark wordt op 20 april 2013 gelanceerd met een groot openingsevent. Al sinds de zomer zijn ruim vijftig vrijwilligers achter de schermen bezig met de inrichting van de stichting, die is opgericht door Team Singelpark van Stadslab Leiden.

Er zijn bij de start zes commissies: Advies & Ontwerp, Participatie & Publiek beheer, Fondsenwerving, Donateurswerving, Programmering en Communicatie.

 

Lees het gehele artikel op de weblog van Singelpark Leiden.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Minister Plasterk bezocht de kweektuin van het Singelpark en speelde Democracity met basischoolleerlingen.

Maandagmiddag bracht minister Plasterk een bezoek aan Leiden. Hij bezocht de Kweektuin van het Singelpark en wandelde daarna naar het stadhuis om kennis te maken met het spel Democracity. In de kweektuin worden planten en bomen gekweekt die in de toekomst een plek gaan krijgen in het Singelpark.

 
 

Wat denkt u ervan; basisontwerpen ontmoetingsruimte Tuin van Noord

Op 2 juni, op de Dag van het Park, kunnen buurtbewoners tussen 11.30 uur tot 16.00 uur onder het genot van een kopje koffie/thee reageren op 7 verschillende basisontwerpen van het ontmoetings/horecapunt. Zij worden geïnformeerd over de plannen van de Uitdaging. Via een korte vragenlijst worden buurtbewoners gevraagd naar hun voorkeur. De basisontwerpen zijn gemaakt door een buurtbewoner/GAAGA studio for architecture,  gevestigd in Nieuw Leyden.

 
 

Huigpark winterklaar maken

Zaterdag 14 november van 10 - 15 uur kan je samen met de "Vrienden van het Huigpark" en met "Vrienden van het Singelpark" het Huigpark winterklaar.

 

Ze gaan bollen poten, aanplant van borders vervangen en aanvullen. De gemeente Leiden helpt mee bij de voorbereidingen. Het ontwerp en plannen voor de Huigpark verbeteringen in 2016 zijn ook in te zien. Om 13.30 neemt Bosbaas Edwin je mee op een Foodwalk i.k.v. Lekker Landschap om door het park op zoek te gaan naar eetbare planten.

 

BoonenZoonkoffies zorgen voor een heerlijke koffie en een gezonde lunch. Iedereen is welkom! Meer informatie of meedoen? Leuk! Stuur een mail naar kweektuin+singelpark+nl