Noorderkwartier-Oost
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

BURENLUNCH

Halloween

activiteiten van Stichting jeugd en welzijn leiden

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

GONoord! naar buiten! Kom je ook een afvalmonster knutselen...

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

Het Leidse college van B&W is voornemens hoge woontorens te bou...

Inspraakavond CDA-Leiden

 
 
 

Buitenspeelmiddag in het Kooipark

Morgen organiseert Stichting JW een buitenspeeldag in het Kooipark met o.a. een 25 meter lange stormbaan, springkussens voor klein en groot en verschillende spellen. Ook wordt er voor lekkers gezorgd en voor de ouders/verzorgers is er koffie en thee... DEELNAME GRATIS! Iedereen is welkom.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Paaseieren zoeken

In het Kooipark is op zondag 5 april vanaf 12:00 uur weer een leuke activiteit voor kinderen. In het park liggen namelijk overal paaseieren verstopt door de Vereniging Vrienden van het Kooipark. Wie vindt de meeste eieren?

 
 

Feest: 1 jaar Kooipark nieuwe stijl

Op 1 mei 2015 is het precies 1 jaar geleden dat het Kooipark geopend werd na volledige herinrichting. Om het 1-jarig bestaan van het nieuwe park te vieren organiseert Vereniging Vrienden van het Kooipark een gezellig feestje. Iedereen is welkom van 15:00 - 17:00 uur in het Kooipark voor een kop koffie en thee met iets lekkers. Voor de kinderen is er fris en snoepjes.

 
 

Fotoverslag van opening Kooipark door J. P. Kranenburg

De herinrichting van het Kooi-park is klaar naar ontwerp van Dudok. Een moment waar velen naar hebben uitgekeken. Op 1 mei, op de dag van de arbeid, is het Kooipark heropend. De openingshandeling van het Kooipark werd verricht door wethouder Frank de Wit (Onderwijs, Sport en Milieu) en voorzitster VBBK Henny Hoogervorst. Een fotoverslag van @Johan2389