Noorderkwartier-Oost
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Halloween

activiteiten van Stichting jeugd en welzijn leiden

Halloween

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Brief gemeente verkeersmaatregel Julianastraat

Geachte heer, mevrouw,
 
Voor uw straat is er een verkeersmaatregel uitgevoerd. De situatie voorheen was dat brommers, fietsers en snorfietsers tegen de rijrichting in mogen rijden.
 
Dit is gewijzigd.
Wijziging
Er mogen geen brommers meer tegen de rijrichting inrijden, alleen fietsers en snorfietsers.
De reden voor deze wijziging is dat er klachten van bewoners zijn over het rijden van brommers door de Julianastraat.
 
Verkeersbesluit
Hiervoor heeft de gemeente een verkeersbesluit gepubliceerd in de Staatscourant, www.overheid.nl. Daarnaast kan in het stadhuis en bij het Stadsbouwhuis tot en met 17 juni 2016 een papieren versie van het verkeersbesluit worden ingezien.
 
Bezwaar
Tegen het genoemde besluit kan door belanghebbenden binnen zes weken na datum van publicatie in de Staatscourant bezwaar worden gemaakt. Dat kan via www.leiden.nl/contact of schriftelijk, ter attentie van burgemeester en wethouders, naar postbus 9100, 2300 PC Leiden onder vermelding van ‘bezwaar verkeersbesluit - Julianastraat; uitzondering bromfietsers’. Bij een spoedeisend belang kan tevens bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH  Den Haag, een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan om het besluit te schorsen.
 
Informatie
Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief dan kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Leiden, maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur, tel. 14 071 (keuze 1) of via www.leiden.nl/contact.
 
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Jet van Haastrecht
Projectmanagementbureau

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Bewonersenquête Blauwe Zone

De gemeente Leiden evalueert de proef met de blauwe parkeerzones. Bewoners en ondernemers van de wijken waar de blauwe zone is ingevoerd, omwonenden en ondernemers van de binnenstad wordt gevraagd wat zij van de proef vinden.

 

 

 

 
 

Zondag 2 juni: Dag van het park in de Tuin van Noord

Op zondag 2 juni zal de "Dag van het park" plaatsvinden in de Tuin van Noord (ingeklemd tussen de Hoven en de Tuinvereniging Ons Buiten)

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

 
 

Reactie Voorzitters Overleg Leiden Noord op parkeernota 2014

Geachte voorzitter, geachte raadscommissie-leden, geachte wethouder,

 

Het VOLN heeft gevraagd en ongevraagd adviesrecht.

Op 9 sept. jl. heeft het VOLN , na de presentatie door de gemeente van de nota Hondenbeleid, zich gebogen over de nota parkeerregulering.