Noorderkwartier-Oost
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

BURENLUNCH

Halloween

activiteiten van Stichting jeugd en welzijn leiden

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Stichting Jeugd en Welzijn en Libertas Leiden organiseren weer een ...

Het gezellige kerstfeest voor ouderen!

Matinee en Dinee in Huis van de Buurt De Kooi. Kom ’s middags...

Matinee en Dinee Gospelkoor Living Worlds

Opvoeding Ontmoet andere ouders in het Mamacafé op 7 decembe...

Mamacafé: voor al jouw vragen

 

3 april spektakel op HET PLEIN

Binnenkort starten we de eerste bouwwerkzaamheden van Het Plein van Leiden. Een belangrijke mijlpaal in de transformatie van het Kooiplein en omgeving. Dit willen we vieren samen met jou! Met projectbetrokkenen, de omwonenden, ondernemers van het Kooiplein en hopelijk veel Leidenaren ben jij onderdeel van een spectaculair theaterstuk van het internationaal opererend theatergezelschap Gajes.

Gedurende een uur wordt het bouwterrein tot leven gewekt: groot materieel verrijst waar je bij staat en tussen de graafwerkzaamheden, acrobatische bouwvakkers, ritmisch kabaal van de heimachine en de megafoon van de aannemer ontvouwt er zich een hilarisch verhaal over een groot stedelijk bouwproject en alles dat daarbij komt kijken. Bekijk hier een promofilm: http://www.youtube.com/watch?v=JN1CKgMcJBg

 

Donderdag 3 april starten we stipt om 19.30 uur, je bent vanaf 19.15 uur welkom voor een drankje op de voormalige locatie van het Marecollege, tegenover het Kooiplein aan de overzijde van de Surinamestraat. We hopen dat jij dit feestje met ons meeviert. Je kunt je vanaf begin volgende week aanmelden via facebook of www.cultuuraanhetplein.nl.

 

De komende weken promoten we dit spektakel via verschillende media. Liken en sharen van onze aankondigingen helpt ons enorm. Het zou tof zijn als je mee kunt helpen dit komende week viral te krijgen in en rond Leiden. Na het weekend starten we de online campagne.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bram van Eck

Ontwikkelaar van Het Plein van Leiden

M: 06-526 76 320

E: Beck+heijmans+nl

www.hetpleinvanleiden.nl

  •  
     
  •  
     

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Veranderingen Kooiplein

Op vele fronten wordt er gewerkt in en rondom het Kooiplein. Het Plein vormt het bruisende hart van Leiden Noord, nu nog bekend als het Kooiplein. Maar de komende jaren gaat er veel gebeuren. Het startsein is reeds gegeven door de opening van Het Gebouw, de brede school die ook ligt aan Het Plein. Verouderde gebouwen maken plaats voor nieuwe, openbare ruimten worden aangepakt en verfraaid. Het Plein speelt daarin een centrale rol. 

 
 

Dag van de bouw; Hart van het plein

Heijmans laat u graag zien met welke uitdagingen de bouw te maken heeft. Tijdens de Dag van de Bouw kunt u een kijkje komen nemen op ‘Het Plein van Leiden’. De bouw is een technische én creatieve wereld, waar voor u veel te ontdekken valt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technieken, wie doet nu eigenlijk wat, hoe verloopt zo’n bouwproces en wat gebeurt er achter de schermen voordat een bouwplaats veilig en efficiënt is ingericht? 

 
 

Kooiplein krijgt nieuw kloppend hart

Rond het oude Kooiplein verrijst de komende twee jaar het kloppende hart van Leiden Noord: Het Plein. Donderdagavond 3 april wordt de start van de bouw ingeluid met de indrukwekkende voorstelling Agora Phobia. En daar blijft het niet bij: de komende 2 jaar laat Het Plein met een druk cultureel programma zijn gezicht zien.