aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Vrijdagavond 21 December: de stadhuisklok slaat vijf uur en overal ...

Rotary Santa Run Leiden zoekt nog meer kerstmannen

 
 
 

Rotary Santa Run Leiden zoekt nog meer kerstmannen

Vrijdagavond 21 December: de stadhuisklok slaat vijf uur en overal branden de lichtjes. De Leidse binnenstad ligt er prachtig bij voor de Rotary Santa Run. Het startsein wordt gegeven en daar gaan ze op weg: 1.000 Kerstmannen, Kerstvrouwen, Kerstjongens en -meisjes. Samen vrolijk op stap in een sfeervolle tocht voor het goede doel. Het landelijke goede doel dat wordt gesteund is de Nierstichting. Daarnaast worden er een aan Leidse goede doelen gesteund. Mooier kan Kerstmis 2018 niet beginnen. Na afloop mag iedereen ook nog gratis schaatsen op de drijvende ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Voor alle deelnemers die zich inschijven ligt er een kerstmannenpak klaar op hte Havenkantoor op de Apothekersdijk. Meedoen?

 
 

Start bouw locatie LEEF! in Groenoord

Bouwhelm en veiligheidsbril op en slopen maar! Dinsdag 11 december werd met wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking, Ruimte en Wonen) op deze manier de start bouw gevierd van zes woningen aan de Leidatoweg in Groenoord: project LEEF! De woningen zijn de laatste woningen van de eerste bouwfase in Groenoord. Het project komt op de plek van de voormalige kantine van korfbalvereniging Pernix.

 
 

Toelichting participatie Energiepark

Op 12 december was de eerste bijeenkomst over het participatietraject t.a.v. het Energiepark en NUON terrein. Sleutelstad heeft een rapportage gemaakt over de bijeenkomst met o.a. een interview met de MBE Groep. Handig voor de mensen die niet aanwezig konden zijn. Klik hier voor het artikel.

 
 

Reminder: vanavond 12 december 2018 informatiebijeenkomst 'Energiepark en omgeving' vanuit de gemeente

Vanavond verzorgt de gemeente een informatieavond over de stand van zaken rondom het Energiepark. De bijeenkomst start om 19:00 uur tot 21:00 en zal plaats vinden in gebouw Nieuwe Energie op de 3e Binnenvestgracht 23. De wijkverenigingen zullen aanwezig zijn bij deze avond, maar zij kunnen jouw energie ook goed gebruiken. Het Leidsch Dagblad schreef er een stuk over die je hier kunt vinden. Voor meer informatie over het energiepark verwijs ik je door naar www.leiden.nl/energiepark.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >