aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

zondag 23 september tweede Leidse Geuzenspelen/burendag 13.00 Marep...

Tweede Leidse Geuzenspelen/burendag

Een GOEDE BUUR is van, voor en door bewoners. Elkaar HELPEN ...

Goede Buur

In het weekend van 13 - 15 juli komt er een buurtcamping in Tuin va...

15 juli: Buurtcamping Tuin van Noord

 
 
 

ZZP Cafe Leiden

Al pratend op het bankje voor Meet&Greet in het zonnetje (genieten is dichtbij) kwamen Greet en Hans en Dineke, alle 3 ZZP-ers uit op de vraag: welke ZZP'ers wonen er hier in de buurt en zijn er kansen dat die elkaar kunnen versterken door te netwerken? Zo kwamen we op het idee kwamen van een ZZP-cafe. Een beetje vanuit het idee van de borrel op de zaak op donderdagmiddag. 

Een gelegenheid om te netwerken, de week af te sluiten en iets op te steken over hoe andere ZZP-ers hun bedrijfje runnen. Wie weet tref je daar de buurvrouw van 2 straten verderop met wie je sommige lasten van het ZZP-en kunt gaan delen. Dus dat gaan we doen in Meet&Greet op donderdag 23 juni vanaf 16:00.

We hebben een onderwerp en een spreker Omdat het de eerste keer is hebben we als spreker Herman Groeneveld uitgenodigd over de gevolgen van de Wet DBA voor Zzp'ers. Als het bevalt dan gaan we het maandelijks herhalen. Tevens willen we met de aanwezige zzp'ers bespreken waar zij zelf behoefte aan zouden hebben in volgende zzp-cafés. Ben je Zzp-er, meld je aan via zzpcafe@meetengreet-leiden.nl


Meet&Greet / Raamstraat 17 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer