aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Stichting Jeugd en Welzijn en Libertas Leiden organiseren weer een ...

Het gezellige kerstfeest voor ouderen!

Matinee en Dinee in Huis van de Buurt De Kooi. Kom ’s middags...

Matinee en Dinee Gospelkoor Living Worlds

Opvoeding Ontmoet andere ouders in het Mamacafé op 7 decembe...

Mamacafé: voor al jouw vragen

 
 
 

Start verkoop 20 woningen

Ben je geïnteresseerd in een woning op het Plein? Geïnteresseerden zijn op 13 juni van harte uitgenodigd tussen 12 en 2 uur in het informatiecentrum aan de Bernardkade. Dan start namelijk de woningverkoop van deelgebied 5, genaamd Het Hart.

 

Dit wordt het commerciële centrum van Het Plein, met een energieke mix van winkels, horeca, woningen en een parkeergarage. Bovenop het parkeerdek is er plek voor wonen, groen en rust. Er is ruimte voor je eigen tuin, afgeschermd van de gezellige drukte van beneden. Op die manier heb je het beste van beide werelden.

Er komen 3 verschillende type woningen met elk zijn eigen innovatieve oplossingen. Zo heeft een type een studio aan huis, en de andere een riante tuinkamer voor je hobby’s. Alle woningen hebben een parkeerplaats op het stallingsdek, een private achtertuin, sommige zelfs een gezamenlijke voortuin. Elke woning is ruim, startend vanaf 110m2, met tenminste drie slaapkamers, voor een betaalbare prijs! Dat is Het Plein!

De brochure en prijslijst zal binnenkort op de website online komen. Voor een sneak-preview van de plattegronden ben je welkom in het informatiecentrum in Leiden elke woensdag van 3 en 6 uur. Aanmelden voor het verkoop-event kan via info+hetpleinvanleiden+nl. De eerste 50 aanmeldingen mogen mee met de theaterroute door de wijk! 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer