Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Thema-avond Planontwikkeling Energiepark

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

stelling

Op welke politieke partij gaat u tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 stemmen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Overgang via overkluizing Kooilaan verplaatst naar kop Charlotte de Bourbonhof

Als gevolg van de werkzaamheden aan de Kooipleintunnel van de Willem de Zwijgerlaan wordt de fietsoversteek en voetgangersoversteek gesloten. Hiervoor in de plaats komt een oversteek voor voetgangers en fietsers op de Willem de Zwijgerlaan ter hoogte van de Margrietstraat. Deze tijdelijke oversteek zal tot medio 2015 er liggen.

 

Voor de zomervakantie heeft de vereniging Zwijgers van Noord 1200 handtekeningen overhandigd aan de wethouder met het verzoek om een extra oversteek tussen de twee overkluizingen.  De reden is dat de bewoners vinden dat de twee oversteken onvoldoende zijn en ook lastig zijn om over te steken.

 

Naar aanleiding daarvan zal de gemeente extern advies aanvragen om uit te zoeken welke gevolgen dit heeft voor doorstroming van het verkeer, luchtkwaliteit en verkeersveiligheid. De uitkomst van het onderzoek wordt in september verwacht. Dit onderzoek richt zich op een oversteek precies in het midden tussen de overkluizingen.

 

Het is dus afhankelijk van de uitkomsten daarvan of er straks een definitieve oversteek zal komen.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer