Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Thema-avond Planontwikkeling Energiepark

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Opening wijkrestaurant in Het Gebouw

De eerste woensdag in september opent het Wijkrestaurant in Het Gebouw haar deuren. Om te kijken of de medewerkers er helemaal klaar voor zijn, werd vorige week woensdag proefgedraaid. De bewoners van Kleinschalig Wonen op het Bonaireplein waren hiervoor uitgenodigd. Samen met hun begeleiders en familieleden mochten zij van een 3-gangen keuzemaaltijd genieten.

 

Zowel de gasten als de medewerkers van Libertas Leiden die het Wijkrestaurant verzorgen, spreken van een groot succes: "Het eten is lekker, het restaurant gezellig en de bediening is enorm vriendelijk en gastvrij", aldus één van de gasten.

Op 4 september wordt er afgetrapt met minestronesoep, spaghetti bolognese of een slavink en chipolata bavarois toe. Het wijkrestaurant is geopend tussen 17:30-19:00 uur. Er wordt standaard voor veertig mensen gekookt dus reserveren is aan te bevelen! U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer 071-5241939. Er kan rekening worden gehouden met diverse diëten. De maaltijden kosten € 8,25 maar als drie gangen teveel is wordt er € 0,75 in mindering gebracht. Het Wijkrestaurant is te vinden in Het Gebouw, Bonairepad 2, Leiden.

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer