Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Derde bijeenkomst Energiepark

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

De Leiden Noord (pub) KWIS!

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Rouwloods is een kleinschalige, informele uitvaartonderneming die w...

Rouwloods

www.leiden-noord.nl

Nieuwe website

Feestelijk nieuws! Wij zijn het, Leiden-Noord. We willen jullie lat...

Feestelijk nieuws: vanaf nu hebben wij een nieuwe website www.leiden-noord.nl

 
 
 

Noorderkwartier-West: Het huiskamergesprek over de invulling van het Energiepark

De gemeente is woensdag 14 november gestart met een nieuw participatietraject voor de toekomst van het Energiepark. Het gebied aan de Langegracht, waarvoor al plannen liggen van zowel de MeyerBergman Erfgoedgroep als bewonersinitiatief Nieuw Leids Bolwerk, biedt volgens de gemeente Leiden een mooie kans om herontwikkeling van industrieel erfgoed te combineren met woningbouw, cultuur en groen. De gemeente kiest hiermee niet langer voor één bestaand plan en gaat de intentieovereenkomst met de MeyerBergman Erfgoedgroep herzien.

“Het Energiepark is een plek met een bijzondere historie en veel potentie”, zegt wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking, Ruimte & Wonen). “Ik hoop dat veel mensen met ons mee willen denken over de toekomst van dit bijzondere gebied.” Daarom gaat de wethouder de komende maanden in gesprek met bewoners uit de stad om ideeën op te halen voor de toekomst van het Energiepark. Dit gebeurt onder andere door het uitzetten van een stadsbrede digitale enquête en door het houden van interviews op verschillende locaties in de stad.

De plannen over het Energiepark zullen besproken worden in een "huiskamergesprek" met buurtbewoners van het Noorderkwartier-West. U bent van harte welkom op woensdag 28 november  vanaf 20:00 op de Prins Fredrikstraat. Vooraf graag aanmelden via het mailadres huiskamergesprekplanning@gmail.com. 

 

Bron: Sleutelstad

 

 

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer