aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

zondag 23 september tweede Leidse Geuzenspelen/burendag 13.00 Marep...

Tweede Leidse Geuzenspelen/burendag

Afgelopen weekn heeft de Wijkvereniging De Zwijgers van Noord een b...

Buurt BBQ in de Hoven

De werkzaamheden aan de Maresingel worden eerder uitgevoerd. Door d...

Aanpassing planning werkzaamheden Maresingel

 
 
 

Leiden krijgt een Vitality Club

Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid en geeft ritme en structuur aan je dag. Vanuit dat gegeven brengt de Vitality Club ouderen bij elkaar om te bewegen en om onder het genot van een kopje koffie samen te zijn: word fit en maak tegelijkertijd vrienden!

 

Vanaf maandag 10 oktober bent u iedere maandag- t/m vrijdagochtend, van 09.00-10.00 uur, van harte welkom bij Theehuis Noord in Leiden. De oefeningen zullen voor ieder niveau zijn en worden begeleid door een leeftijdsgenoot (een ‘peercoach’). Achteraf zal er gelegenheid zijn om gezellig koffie of thee te nuttigen. Met dit initiatief wil Leyden Academy on Vitality and Ageing ouderen helpen om er zelf voor te zorgen dat ze beweging in hun dagelijkse routine integreren en zij gezonder en gelukkiger oud worden.

Wilt u meedoen? Voor slechts 1 euro per week kan dat (thee/koffie is niet bij deze prijs inbegrepen). Kom op 10 oktober aanstaande om 09.00 uur naar Theehuis Noord op het Joop Vervoornpad 1 in Leiden voor een voorproefje. Deelname is geheel vrijblijvend en aanmelden is niet nodig.
Heeft u interesse om ‘peercoach’ te worden? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met info@vitality-club.nl.

 

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer