Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Thema-avond Planontwikkeling Energiepark

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

stelling

Op welke politieke partij gaat u tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 stemmen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Kooiplein krijgt nieuw kloppend hart

Rond het oude Kooiplein verrijst de komende twee jaar het kloppende hart van Leiden Noord: Het Plein. Donderdagavond 3 april wordt de start van de bouw ingeluid met de indrukwekkende voorstelling Agora Phobia. En daar blijft het niet bij: de komende 2 jaar laat Het Plein met een druk cultureel programma zijn gezicht zien.

 

Over twee jaar wonen, werken en winkelen Leidenaren van allerlei achtergronden op en rond Het Plein. Met een toevoeging van ruim 4.000 m² commerciële ruimte, (sociale) huurwoningen en koopwoningen zal er op alle momenten van de dag leven zijn in deze wijk. De nieuw ingerichte openbare ruimte en een goede verbinding met het openbaar vervoer zullen ook mensen van buiten de wijk gaan trekken. Op de website www.hetpleinvanleiden.nl kunt u alvast een kijkje nemen.

 

Echt een voorproefje nemen op de nieuwe wijk kan ook. Projectontwikkelaar Heijmans en Cultuurfonds Leiden brengen Het Plein de komende tijd regelmatig onder de aandacht met bijzondere culturele uitstapjes. Op donderdag 3 april trapt theatergroep Gajes hierin af met hun voorstelling Agora Phobia. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven via www.cultuuraanhetplein.nl of via www.facebook.com/hetpleinvanleiden. Bovendien kunnen er maar liefst 9 gastrollen vergeven worden.

 

Locatie: voormalige locatie van het Marecollege tegenover het Kooiplein. Het programma start stipt om 19.30 uur, kom gerust om 19.15 alvast een drankje doen op ons Mooi Noord terras.    

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer