aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

GONoord! naar buiten! Kom je ook een afvalmonster knutselen...

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

Het Leidse college van B&W is voornemens hoge woontorens te bou...

Inspraakavond CDA-Leiden

 

Inschrijving kavels Nieuw Leyden

(thumb) Nieuw Leyden.jpgLeiden, 1 november 2007,
Er zijn nog mogelijkheden om u in te schrijven voor de kavels Fase IV van Nieuw Leyden vanaf 6 oktober tot 30 november 2007. De eerste drie fasen van Nieuw Leyden zijn in volle gang, nu is fase IV aan de beurt. Kavels met en zonder eigen  parkeergelegeheid, kavels met uitzicht op groen.

Kindvriendelijk

In Nieuw Leyden bouwt u samen met anderen aan uw eigen toekomstige woonomgeving. Zo moeten de kavelkopers per bouwveld samen één aannemer aantrekken voor de ruwbouw. Dit heeft financiële en logistieke voordelen. Bovendien komt er onder de meeste bouwvelden een verplicht te bouwen, halfverdiepte parkeergarage. Zo wordt Nieuw Leyden heerlijk autoluw, ideaal voor gezinnen met kinderen!

Begeleiding

Een eigen huis bouwen doe je niet zo maar. Daarom krijgen de `zelfbouwers' veel informatie en begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan adviesgesprekken over duurzaam bouwen en bijeenkomsten met adviseurs en andere kavelkopers. En natuurlijk kunt u ook in het Informatiecentrum Nieuw Leyden terecht. Hier vindt u maquettes, naslagwerken, folders én nieuwe buurtgenoten. Wordt u ook een `Nieuw Leydenaar'?

Kijkt u op de website van Nieuw Leyden

Een overzicht van de kavels treft u hier aan.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer