Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Derde bijeenkomst Energiepark

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

De Leiden Noord (pub) KWIS!

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

www.leiden-noord.nl

Nieuwe website

Feestelijk nieuws! Wij zijn het, Leiden-Noord. We willen jullie lat...

Feestelijk nieuws: vanaf nu hebben wij een nieuwe website www.leiden-noord.nl

Dinsdag namen zo'n 100 bewoners en andere belanghebbenden deel ...

Update derde participatiebijeenkomst over het Energiepark

 
 
 

Informatie over wandelroute Leiden Noord; 6,5 kilometer

In 2006 werd er op initiatief van de GGD Zuid Holland Noord, Libertas, Het Sportbedrijf Leiden, Fysiotherapie Pieter Corver en de lv Roodenburg een wandelroute uitgezet door de wijk. Het vertrekpunt voor deze route is de Zijlpoort of het parkeerterrein van de lv Roodenburg. Inmiddels is de Kooitunnel verdwenen en is de route vanaf het startpunt Roodenburg aangepast. 

 

De wandelroute is ongeveer 6, 5  kilometer lang en wie op dinsdagmiddag vertrekt vanaf het parkeerterrein van de lv. Roodenburg weet, dat tijdens het seizoen dan het clubgebouw open is. Dan wordt er door de oudere buurtbewoners, de clubleden geklaverjast  en gesjoeld van 14.00 uur tot 17.00 uur. De route is iets langer geworden, maar tijdens de route is er veel meer te doen. Het is een wandel - en doe route geworden voor jong en oud.  Een route langs de sportclubs van Noord, langs de speeltuinen, langs kerken en de moskee en door drie parken. En in die parken is er voor jong en oud van alles te beleven.

 

Roodenburg is een wijkclub en stimuleert het bewegen. Wandelen is een goede manier van bewegen en de komende tijd gaan wij nog meer prachtige routes aanbieden met vertrekpunt Roodenburg.

Een routebeschrijving treft u hier aan!

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer