aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 

Fit de zomer in

08 juni 2016 Kinderbootcamp Mozion
11 juni 2016 Body Balance Fit for free
15 juni 2016 Sport & Spel DiegoSportCoach
18 juni 2016 Bootcamp Mozion
22 juni 2016 Kinderbootcamp Mozion
25 juni 2016 Spinning Fit for free/Evert vd Zee
29 juni 2016 Sport & Spel DiegoSportCoach

02 juli 2016 Bootcamp Mozion
06 juli 2016 Kinderbootcamp Mozion
09 juli 2016 BBB Fit for free
13 juli 2016 Sport & Spel DiegoSportCoach
16 juli 2016 Bootcamp Mozion
20 juli 2016 Kinderbootcamp Mozion
23 juli 2016 Sh'Bam Fit for free
27 juli 2016 Sport & Spel DiegoSportCoach
30 juli 2016 Bootcamp Mozion

03 augustus 2016 Kinderbootcamp Mozion
06 augustus 2016 Spinning Fit for free/Evert vd Zee
10 augustus 2016 Sport & Spel DiegoSportCoach
13 augustus 2016 Bootcamp Mozion
17 augustus 2016 Kinderbootcamp Mozion
20 augustus 2016 Body Combat Fit for Free
24 augustus 2016 Sport & Spel DiegoSportCoach
27 augustus 2016 Bootcamp Mozion
30 augustus 2016 Kinderbootcamp Mozion
 
Fit for Free
 
BodyBalance is de les voor lichaam én geest. Kom tot rust, bouw kracht op en werk aan je flexibiliteit met de low impact les. BodyBalance combineert het beste van Yoga, Tai Chi en Pilates. Doe mee en verlaag je stressniveau en vergroot je flexibiliteit en kracht.
 
BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën. Tegelijkertijd werk je aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.
 
Sh’Bam is de dansles met eenvoudige, maar ontzettend leuke dansmoves! Als dansen je passie is, dan is dit zeker iets voor jou. De lessen zijn gemakkelijk vol te houden, zijn afwisselend, uniek en gezellig. Op de nieuwste hits, populaire klassiekers en swingende latinbeats dans jij jezelf fit! Omdat het programma ieder kwartaal compleet veranderd, verveelt Sh’Bam nooit! Iedere les is een feestje, terwijl je optimaal calorieën aan het verbranden bent. 
 
BodyCombat is de krachtige fight workout. Tijdens deze intensieve cardio workout voer je bewegingen uit, die afkomstig zijn uit diverse Oosterse vechtkunsten als Karate, Taikwondo en Muay Thai. BodyCombat is een fel en energiek programma, waarbij je keihard calorieën verbrandt! Wil jij aan je conditie werken of de nodige kilo’s afvallen? Dan is BodyCombat de ideale les voor jou.
 

Spinning is het trainen op een fiets. Tijdens een spinning workout zit je op een spinningfiets, waarbij je zelf de weerstand kunt instellen. Zo kun je zelf bepalen hoe zwaar (of licht) je moet trappen. Door de intervallen in weerstand en trapfrequentie zet je je hart en longen aan het werk, train je je conditie en beenspieren én breng je de vetverbranding op gang!

Er zijn twee rondes van 45 minuten. Per ronde kunnen 30 mensen deelnemen. Je kunt starten om 10.00 uur en om 11.00 uur. Let op, hiervoor moet je inschrijven. Stuur een mail naar

leiden-groenoord+fitforfree+nl.

Mozion
 
Bootcamp is een intensieve fysieke training in de natuur voor de beginnende en de gevorderde sporter. Je verbetert je conditie en je wordt krachtiger, zodat je meer energie en een strakker lijf krijgt. Een trainingssessie in de Tuin van Noord bestaat uit loop-, interval- en krachttraining en duurt ongeveer een uur. De krachtoefeningen worden voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht uitgevoerd. Onder begeleiding van de trainer ga je in de groep aan de slag en wordt er individueel rekening gehouden met jouw niveau.
 
Bootcamp kinderen:
 
Kom lekker bewegen in de Tuin van Noord. De bootcamp voor kids is een fun training! De trainer van Mozion leert jou om beter en gerichter te bewegen. Tijdens het uur werk jij op een leuke en uitdagende wijze aan je mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, loop-, sprint- en sprongtechniek, wendbaarheid en snelheid. Daar word jij sterker en krachtiger van!
 
DiegoSportCoach
 
Diego heeft voor kinderen van 5-12 jaar een leuk en afwisselend programma bedacht met sport & spel activiteiten. Kom naar de Tuin van Noord en doe gratis mee met de balsporten, spelletjes, levend stratego, en nog veel meer!
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer