Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Thema-avond Planontwikkeling Energiepark

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

stelling

Op welke politieke partij gaat u tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 stemmen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Op vrijdag 23 februari heeft wethouder Paul Laudy een boom geplant ...

Wethouder Laudy aan de slag in de Kooi

Kinderen van groep 7 van basisschool Mareland gaan samen met studen...

Kinderen zetten zich in voor minder afval opstraat

test

plannen

 

Cultuurfestival Carrousel

Carrousel is een nieuw cultureel festival voor alle bewoners uit de Merenwijk en Leiden Noord, georganiseerd door de Cultuurcoaches in de wijk. Kom op vrijdag 14 oktober naar Het Gebouw voor een betoverende middag met theateracts, optredens van kinderen uit de wijk en een geweldige dixielandband. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er nog veel meer te beleven: ze kunnen aan de slag met beeldende kunst, acrobatiek en meedoen aan workshops dans, theater en muziek.

 

Op het programma staan optredens van Fields of Wonder en de Dixieland Crackerjacks en workshops door Muziekcentrum Leiden Noord, DC Dance, Circus Miloco en BplusC. Dj Robin (11 jaar) draait plaatjes. Ook is er een meet & greet met MiniMo (12 jaar), die een documentaire maakt over succesvolle Marokkaanse Nederlanders. Kinderen uit de wijk betreden het podium om te laten zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd van de Cultuurcoaches.

 

Cultuurcoaches in de wijk

De Cultuurcoaches in de wijk laten de jeugd (4-18 jaar) kennis maken met muziek, nieuwe media, dans en theater. Elk jaar komen de cultuurcoaches in twee Leidse wijken. Dit jaar zijn ze actief in Leiden Noord en in de Merenwijk. Vanaf 12 september zijn ze gestart met een nieuwe reeks naschoolse activiteiten voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deze keer met een thema: SUPERPOWER! In de dans-, theater-, muziek- en medialessen werken de kinderen naar een eindresultaat toe. Dit presenteren ze op het nieuwe cultuurfestival Carrousel op vrijdag 14 oktober in Het Gebouw.

 

datum: vrijdag 14 oktober
tijd: 14.30-18.00 uur

locatie: Het Gebouw, Arubapad 4

Gratis entree

 

Kijk voor het actuele programma op www.BplusC.nl/doemee.

Mail voor meer informatie naar cultuurcoach+BplusC+nl.

 

  •  
     
  •  
     
  •  
     

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer