aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

GONoord! naar buiten! Kom je ook een afvalmonster knutselen...

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

Het Leidse college van B&W is voornemens hoge woontorens te bou...

Inspraakavond CDA-Leiden

 

Behoefte aan een Buurttuintje bij Ons Buiten?

Tuinvereniging Ons Buiten in Leiden – Noord is in 2016 gestart met buurttuinen. Voor 2017 zoeken wij nog nieuwe tuinders want er is weer plek!

BUURTTUINTJES: Kleine tuinen van 25m2 tot 40m2 waar beginnende tuinders kunnen uitproberen of een moestuin echt iets voor hen is. En is het kleine tuintje een succes, dan is een grotere misschien ook aantrekkelijk!

Tuinieren is een gezonde en actieve bezigheid. En wat is lekkerder dan zelfverbouwde verse groenten en fruit eten? Of een mooie bos bloemen uit eigen tuin op tafel zetten?

Ons Buiten wil graag de bewoners van de aangrenzende wijken de gelegenheid geven een eigen moes-of siertuin aan te leggen om zo kennis te maken met het kweken van eigen groente, fruit of bloemen.
 

Een Buurttuin: iets voor jou? Op 12 november is er een informatie-ochtend voor belangstellenden in het verenigingsgebouw van Ons Buiten. We starten om 10.00 uur. U kunt zich die ochtend ook eventueel inschrijven voor 2017.
 

Spelregels:

U krijgt de tuin voor een periode van 1 jaar in gebruik (jan-dec). Elk jaar dient u zich  opnieuw in te schrijven. De kosten bedragen €10,- (eenmalig) bij inschrijving, € 100,- borg en € 100,-  voor het lidmaatschap en grondgebruik. Er bestaat een mogelijkheid om in 4 termijnen te betalen. Meer info krijgt u tijdens de informatie-ochtend. De Tuin van Noord / Ons Buiten is een ontmoetingspunt voor de mensen uit de wijk. Het hele gebied is vrij toegankelijk om een wandeling door het park en langs de vele mooie, goed onderhouden tuinen te maken.

 

Bij interesse: onsbuiteninfo+gmail+com

 

  •  
     
  •  
     
  •  
     

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer