aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Wanneer: zaterdag 27 oktober 2018 Hoe laat: van 18:30...

Halloween in de Kooi

Ons volgende Open Podium vindt plaats op zaterdagavond 6 oktober 20...

Open Podium Leiden-Noord

Zondag 30 september vindt de tweede Leidse Geuzenspelen en Burendag...

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

 

3 april spektakel op HET PLEIN

Binnenkort starten we de eerste bouwwerkzaamheden van Het Plein van Leiden. Een belangrijke mijlpaal in de transformatie van het Kooiplein en omgeving. Dit willen we vieren samen met jou! Met projectbetrokkenen, de omwonenden, ondernemers van het Kooiplein en hopelijk veel Leidenaren ben jij onderdeel van een spectaculair theaterstuk van het internationaal opererend theatergezelschap Gajes.

Gedurende een uur wordt het bouwterrein tot leven gewekt: groot materieel verrijst waar je bij staat en tussen de graafwerkzaamheden, acrobatische bouwvakkers, ritmisch kabaal van de heimachine en de megafoon van de aannemer ontvouwt er zich een hilarisch verhaal over een groot stedelijk bouwproject en alles dat daarbij komt kijken. Bekijk hier een promofilm: http://www.youtube.com/watch?v=JN1CKgMcJBg

 

Donderdag 3 april starten we stipt om 19.30 uur, je bent vanaf 19.15 uur welkom voor een drankje op de voormalige locatie van het Marecollege, tegenover het Kooiplein aan de overzijde van de Surinamestraat. We hopen dat jij dit feestje met ons meeviert. Je kunt je vanaf begin volgende week aanmelden via facebook of www.cultuuraanhetplein.nl.

 

De komende weken promoten we dit spektakel via verschillende media. Liken en sharen van onze aankondigingen helpt ons enorm. Het zou tof zijn als je mee kunt helpen dit komende week viral te krijgen in en rond Leiden. Na het weekend starten we de online campagne.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bram van Eck

Ontwikkelaar van Het Plein van Leiden

M: 06-526 76 320

E: Beck+heijmans+nl

www.hetpleinvanleiden.nl

  •  
     
  •  
     

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer