Nieuw Leyden
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Ons Wijkfeest Nieuw Leyden

Zeepkisten Bouwen

Voorlezen in de Drakentuin

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Een feest bij familie Trier (TAMTAM theatergroep)

Op 12 en 14 juli presenteert de TAMTAM theatergroep een magische nieuwe voorstelling "'n feest bij familie van Trier" in buurtcentrum De Kooi. Een detective en klucht in één die gaat over de schathemelrijk geworden familie van Trier. Voormalig groenteboer in Leiden-Noord.

 

In de voorstelling zie je een dag uit het leven van deze familie. De heer en mevrouw des huizes zijn 55 jaar getrouwd en vieren dit met een uitgebreide maaltijd. Het is een komen en gaan van familieleden. Dan blijkt de inhoud van kluis, geld dat ze gewonnen hebben met de zwarte lotto, leeg te zijn. De verdachtmakingen en verdenkingen zijn niet van de lucht. Een bijzondere privé-detective neemt ons mee op zijn zoektocht naar de waarheid. Maar is die er wel? De spanning (en de rollade) is om te snijden en er is ruimte genoeg om opgelucht te lachen.

De tekst is geschreven door de Leidse theatermaker en -schrijver Gideon Roggeveen, die ook de regie op zich nam. De voorstelling "'n feest bij familie van Trier" is te zien op vrijdagavond 12 juli om 20:30u en op zondagmiddag 14 juli om 14:30u. Reserveren kan in het buurtcentrum of via 071-5218904 of 06-51366459. Een kaartje kost 2 euro en dat is inclusief welkomstdrankje. Waar vind je dat nog? De voorstellingen vinden plaats in Buurtcentrum De Kooi, driftstraat 49, 2315 CD Leiden.

 

Reserveren is niet verplicht, wel overzichtelijk.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

'N feest bij familie Trier

Op 12 en 14 juli presenteert de TAMTAM theatergroep een magische nieuwe voorstelling "'n feest bij familie van Trier" in buurtcentrum De Kooi. Een detective en klucht in één die gaat over de schathemelrijk geworden familie van Trier. Voormalig groenteboer in Leiden-Noord

 
 

Nieuwe activiteiten Buurtcentrum Het Gebouw (Duits en Salsa)

Vanaf maandag 16 september van 9.30 uur -10.30 uur start "coversatielessen voor beginners DUITS". De eerste les is een proefles en kost € 1.- De prijs is € 10 voor 10 lessen. De lessen worden gegeven door een Duitstalige vrijwilligster.

 

 
 

5 Augustus - Poëziebus Tour 2017: Leiden

De Poëziebus is een reizend gezelschap van jaarlijk wisselende podiumdichters uit Nederland en België. De dichters verzorgen gratis toegankelijke optredens én workshops op openbare plaatsen.