Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

ZZP-café bijgepraat over Broodfondsen

Afgelopen week was er voor de 2e keer het ZZP-café in Leiden met als onderwerp Broodfondsen. De deelnemers waren erg enthousiast over de presentatie van Ingrid van den Berg. 
Zij is als ondernemer van bureau Tij al jaren betrokken bij een broodfonds in Amsterdam en heeft goede contacten met Leidse broodfondsen. Deelnemers zijn helemaal bijgepraat over de voor- en nadelen van een broodfonds. Aanwezigen vonden het een sociale manier van samenwerken tussen ondernemers, die meer kansen biedt dan alleen het geld dat je krijgt als je arbeidsongeschikt raakt. 
 
Voor en na de presentatie werd er onderling genetwerkt en nagedacht over andere onderwerpen die ZZP-ers bezig houden. Het volgende ZZP-café Leiden is de eerste donderdag van de maand op 6 oktober om 16 uur in de Meet&Greet aan de raamstraat 17. 
 
http://www.zzpcafeleiden.nl
aanmelden@zzpcafeleiden.nl
 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

ZZP-café heeft als onderwerp: Broodfondsen

DIt ZZP-café heeft als onderwerp: Broodfondsen. De inleider is Ingrid van den Berg en te gast is iemand van het Leids broodfonds. Het wordt een interactief verhaal. 

 
 

Donderdag ZZP-café met als onderwerp: Broodfondsen.

DIt ZZP-café heeft als onderwerp: Broodfondsen. De inleider is Ingrid van den Berg en te gast is iemand van het Leids broodfonds. Het wordt een interactief verhaal. 

 
 

Theehuis in Leiden Noord open

Het Theehuis Tuin van Noord in Leiden Noord vanaf nu geopend. Kom er gezellig iets drinken of een ijsje eten. Ook is bij het Theehuis speelgoed te leen. Openingstijden: woensdag, donderdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Joop Vervoornpad 1, 2316 EP Leiden