Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

Buurtbarbecue Robert Kochplaats

Buitenspeeldag Robert Kochplaats

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Een fijn plein om samen te zijn! Dat is de slogan van het nieuw ing...

Feestelijke opening Arubapad!

 
 
 

Vuurwerkactie Groenoord Zuid

De vuurwerkopruimactie was weer een knallend succes. Om precies 15.00 uur zijn we gestart met warme chocolademelk,  koffie of thee, appelflappen en voor diegenen die dat niet lekker vonden waren er ook koekjes. 
En niet te vergeten elkaar een gezond en gelukkig 2016 toe te wensen. Onze wijk telt nu 600 huisgezinnen voorheen waren dat 450 huisgezinnen. Bij het opruimen waren er 4 kinderen en 9 volwassenen aanwezig. 
 
Op mijn ronde door de wijk om 11,00 uur merkte ik dat er veel vuurwerk op hoopjes of bij de stoeprand waren geveegd.  Dit was makkelijker om op te ruimen hiervoor mijn dank aan de buurtbewoners die dit gedaan hebben. Na een goede start zijn we in groepjes de wijk in gegaan gewapend met bezems en een grote schep. En niet te vergeten vuilniszakken die later in de vuilcontainers werden gedeponeerd. En verder zijn de kerstbomen die we onderweg tegen kwamen naast een vuilcontainer in de Pasteurstraat gedeponeerd. Dit zal door gegeven worden aan de gemeente om op te laten halen. 
 
Om +/_ 16.15 uur was de klus geklaard en verzamelde we ons allemaal op de Snelliusplaats waar we ons te goed deden aan een heerlijke kop erwten- of kippensoep en voor de kinderen was er ook een cadeautje. De bezems en scheppen enz: die waren 
beschikbaar gesteld door de gemeente Leiden in 2014. 
 
Het was erg gezellig en er werd lang nagepraat het weer wat aangenaam en droog en het was ongeveer 8 graden.
 
Bij deze wil ik iedereen die mee geholpen heeft hartelijk bedanken voor hun inzet. En buuropbouwwerker Anja van Denzen , de gemeente Leiden en project Leiden Buitengewoon Veilig Andre van Dijk. En verder wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2016 toe.
 
Ton van Kesteren bestuurslid van buurtvereniging Groenoord-Zuid .

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Kom gezellig en gezond ontbijten met het Gezond Ontbijt van GONoord!

Staat er nog niets in jouw agenda op woensdagochtend 14 november? Sluit dan gezellig aan bij het gezond ontbijt van GONoord! Ontmoet jouw buurtbewoners en wissel gezonde ideeën met elkaar uit.
 

 
 

Gezond ontbijt was weer een succes!

Het gezond ontbijt wat GONoord afgelopen woensdag 19 september organiseerde was weer een groot succes. Er is heerlijk en gezond ontbeten door de bewoners uit Leiden-Noord. De hoge opkomst bracht veel gezelligheid met zich mee. 

 
 

Verslag Burendag in Groenoord Zuid, NKW en Nieuw Leyden (door Emile van Aelst)

Zaterdag organiseerden de wijken Groenoord Zuid, Noorderkwartier-West en Nieuw Leyden gezamenlijk Burendag 2014. Tegen drie uur begon het feest met en optreden van drumfanfare FBL op het gele plein in het midden van de twee wijken...