Groenoord-Zuid
 

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Wanneer: zaterdag 27 oktober 2018 Hoe laat: van 18:30...

Halloween in de Kooi

Ons volgende Open Podium vindt plaats op zaterdagavond 6 oktober 20...

Open Podium Leiden-Noord

Ons klimaat laats steeds meer grillen zien. Hete zomers, meer storm...

Informatieavond over klimaatbestendig wonen

 

Vuurwerk opruimactie

De vuurwerkopruimactie was weer een knallend succes.

Om precies 15.00 uur zijn we gestart met warme chocolademelk, koffie of thee, appelflappen en voor diegenen die dat niet lekker vonden waren er ook koekjes.

En niet te vergeten elkaar een gezond en gelukkig 2015 toe te wensen. Onze wijk telt nu 600 huisgezinnen voorheen waren dat 450 huisgezinnen. Bij het opruimen waren er 12 kinderen en 13 
volwassenen aanwezig. 
 
Op mijn ronde door de wijk om 11,00 uur merkte ik dat er veel vuurwerk op hoopjes of bij de stoeprand waren geveegd. Dit was makkelijker om op te ruimen hiervoor mijn dank aan de buurtbewoners die dit gedaan hebben. Na een goede start zijn we in groepjes de wijk in gegaan gewapend met bezems en een grote schep. En niet te vergeten vuilniszakken die later in de vuilcontainers gedeponeerd konden worden. En verder zijn de kerstbomen die we onderweg tegen kwamen naast een vuilcontainer in de Pasteurstraat gedeponeerd. Dit zal door gegeven worden aan de gemeente om op te laten halen. 
 
Om +/_ 16.15 uur was de klus geklaard en verzamelde we ons allemaal op de Snelliusplaats waar we ons te goed deden aan een heerlijke kop erwten- of kippensoep en voor de kinderen was er ook een cadeautje. De bezems en scheppen enz: die waren beschikbaar gesteld door de gemeente Leiden in 2014. Deze moeten we houden tot het volgende jaar, dan worden er geen materialen meer verstrekt door de gemeente.
 
Het was erg gezellig en er werd lang nagepraat het weer wat aangenaam en droog en het was ongeveer 5 graden. Bij deze wil ik iedereen die mee geholpen heeft hartelijk bedanken voor hun inzet. En buuropbouwwerker Anja van Denzen , de gemeente Leiden en project Leiden Buitengewoon Veilig.
 
En verder wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2015 toe.
 
Ton van Kesteren
bestuurslid van buurtvereniging Groenoord-
Zuid .
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Gezond ontbijt was weer een succes!

Het gezond ontbijt wat GONoord afgelopen woensdag 19 september organiseerde was weer een groot succes. Er is heerlijk en gezond ontbeten door de bewoners uit Leiden-Noord. De hoge opkomst bracht veel gezelligheid met zich mee. 

 
 

Kom ook gezellig naar het gezond ontbijt van GONoord!

Staat er nog niets in jouw agenda op woensdagochtend 19 september? Sluit dan gezellig aan bij het gezond ontbijt van GONoord! Ontmoet jouw buurtbewoners en wissel gezonde ideeën met elkaar uit.

 
 

GONoord! Gaat door met een Gezond Ontbijt op 7 september as. voor en door buurtbewoners in het Gebouw in Leiden-Noord

Woensdagochtend 7 september is er vanaf half 9 in de hal van Het Gebouw een Gezond Ontbijt voor buurtbewoners van Leiden-Noord. Dit ontbijt wordt georganiseerd door GONoord! in samenwerking met de Wijkacademie.