Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

Buurtbarbecue Robert Kochplaats

Buitenspeeldag Robert Kochplaats

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Stichting Jeugd en Welzijn en Libertas Leiden organiseren weer een ...

Het gezellige kerstfeest voor ouderen!

Matinee en Dinee in Huis van de Buurt De Kooi. Kom ’s middags...

Matinee en Dinee Gospelkoor Living Worlds

Opvoeding Ontmoet andere ouders in het Mamacafé op 7 decembe...

Mamacafé: voor al jouw vragen

 
 
 

Ukelele Orkest kickoff

Het leuke van de ukelele is dat het instrument uitnodigt om gezellig samen te spelen.

 
We zullen samen zingen, wat liedjes spelen en maken, als er animo is, meteen plannen voor de volgende keer. En wellicht wordt dit het eerste ukelele orkest in de regio Leiden. 
Het idee is ontstaan toen Hilda en Derk-Jan twee jaar geleden in Engeland een bezoek brachten aan een repetitie van de plymouth ukelele players (http://plymouthuke.yolasite.com) Zij hebben een avondje meegespeeld. Iedereen was welkom en de setting was laagdrempelig. De liedjes en de akkoorden werden met de beamer geprojecteerd en iedereen speelde en zong mee.

Dit eenvoudige concept willen we ook graag in Leiden proberen. Er zijn al wat meer orkestjes in Nederland, maar niet in onze regio.
 
Dus als je wilt aansluiten, kom op 31 januari om 20:00 met, als je hebt,  je ukelele onder de arm. Laat even weten dat je komt via anja@inplus.nl
 

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Ukelele Orkest Mei

Einde van de maand dus weer een oefensessie van de Ukelele club Groenoord Zuid

Spelmiddag 't Spoortje

SAMEN ZIJN, SAMEN LACHEN, SAMEN SPELEN op zondagen van 13 tot 17 uur en bij voldoende belangstelling tot 21 uur (of later!) in Buurtcentrum 't Spoortje aan de Bernhardkade 40, 2316 RX te Leiden telefoon 071-5241933

 
 

WIJKTOP 2015: samen maken we de stad

Het college van burgemeester en wethouder heeft in het Bestuursakkoord 2014-2018 afgesproken meer en beter in contact te komen met inwoners, bedrijfsleven, organisaties in de stad om samen te werken aan initiatieven in de wijk.

 

Op 24 maart aanstaande is iedereen welkom om in gesprek te gaan met wethouder Marleen Damen van Werk en Inkomen, Wijken en Financiën over de vernieuwde wijkaanpak. Hoe verbeteren we samen uw wijk? Wat kunt  u van de vernieuwde wijkaanpak verwachten? Wie is uw wijkregisseur? Wat is er nodig om uw initiatief succesvol te maken?

 

WIJKTOP 2015 wordt gehouden op dinsdag 24 maart