Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Ukelele Orkest kickoff

Het leuke van de ukelele is dat het instrument uitnodigt om gezellig samen te spelen.

 
We zullen samen zingen, wat liedjes spelen en maken, als er animo is, meteen plannen voor de volgende keer. En wellicht wordt dit het eerste ukelele orkest in de regio Leiden. 
Het idee is ontstaan toen Hilda en Derk-Jan twee jaar geleden in Engeland een bezoek brachten aan een repetitie van de plymouth ukelele players (http://plymouthuke.yolasite.com) Zij hebben een avondje meegespeeld. Iedereen was welkom en de setting was laagdrempelig. De liedjes en de akkoorden werden met de beamer geprojecteerd en iedereen speelde en zong mee.

Dit eenvoudige concept willen we ook graag in Leiden proberen. Er zijn al wat meer orkestjes in Nederland, maar niet in onze regio.
 
Dus als je wilt aansluiten, kom op 31 januari om 20:00 met, als je hebt,  je ukelele onder de arm. Laat even weten dat je komt via anja@inplus.nl
 

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Ukelele Orkest Mei

Einde van de maand dus weer een oefensessie van de Ukelele club Groenoord Zuid

 
 

Theehuis in Leiden Noord open

Het Theehuis Tuin van Noord in Leiden Noord vanaf nu geopend. Kom er gezellig iets drinken of een ijsje eten. Ook is bij het Theehuis speelgoed te leen. Openingstijden: woensdag, donderdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Joop Vervoornpad 1, 2316 EP Leiden

Spelmiddag 't Spoortje

SAMEN ZIJN, SAMEN LACHEN, SAMEN SPELEN op zondagen van 13 tot 17 uur en bij voldoende belangstelling tot 21 uur (of later!) in Buurtcentrum 't Spoortje aan de Bernhardkade 40, 2316 RX te Leiden telefoon 071-5241933