Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Overlast neemt (helaas) toe

We spraken pas de wijkagent Mick en hij gaf aan de er weer meer overlast in de buurt is. 

De overlast op de pleintjes, nabij de Haarlemmerweg nemen weer toe. Overlast bestaat uit, alcohol/drugs nuttigende jeugd en verslaafden. Ook wil men nog wel eens veel geluid produceren of afval achterlaten. Vaak werkt het niet meer, om zelf deze personen aan te spreken. Mijn verzoek is dan ook, bel bij overlast de politie op 0900-8844. De pleintjes hebben al extra toezicht vanuit de politie en gemeente. Toch werkt het vaak beter, dat men melding doet.

Vr gr

Mick Hoogervorst /  Wijkagent

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Voorkom woninginbraak; ook in de zomer!

Ook in de zomermaanden is er kans op woninginbraak. Niet alleen in de avond en nacht maar ook overdag is er kans op inbraak. Politie, corporaties en gemeente pakken dit integraal aan. Dat kunnen ze niet alleen! Belt u 1-1-2 bij verdachte situaties en help mee de woninginbraken te stoppen.

 

 
 

Alcoholverbod op de pleintjes

Het drugs en alcoholverbod voor de pleintjes in Groenoord Zuid is weer van kracht. 

Meldpunt Zorg en Overlast

Bent u ernstig bezorgd over of het wel goed gaat met uw buurman of buurvrouw, of andere mensen of gezinnen in uw omgeving, of zorgen ze voor overlast? Meld dat dan bij het Meldpunt Zorg en Overlast. Het Meldpunt Zorg en Overlast biedt de hulp en advies die nodig is om te voorkomen dat het echt mis gaat.

Telefoon (0900) 110 20 40

Zie ook:
http://www.ggdhm.nl/HoofdMenu/meldpuntzorgenoverlast