Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 

Het Geloof van Leiden

Op dinsdag 14 juli was de Meet&Greet onderdeel van het geweldig "Het Geloof van Leiden" van PS Theater. 

Het was een bijzonder avond gisteren in de Pieterskerk Leiden. Als onderdeel van de geweldige voorstelling "Het Geloof van Leiden" vanPStheater Leiden mocht Meet&Greet een mini presentatie geven. Grappig om te zien hoe het aansloot binnen het verhaal.

De rest van de voorstelling was heel bijzonder. Wij van de Meet&Greet zijn trots dat we onderdeel mochten zijn voor de voorstelling. Hulde voor de hele groep en succes bij de nieuwe plannen!

 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Meet&Greet in Geloof van Leiden

Last Minute - Vanavond (dinsdag) 

 
 

Een feest bij familie Trier (TAMTAM theatergroep)

Op 12 en 14 juli presenteert de TAMTAM theatergroep een magische nieuwe voorstelling "'n feest bij familie van Trier" in buurtcentrum De Kooi. Een detective en klucht in één die gaat over de schathemelrijk geworden familie van Trier. Voormalig groenteboer in Leiden-Noord.

 

 
 

Theehuis in Leiden Noord open

Het Theehuis Tuin van Noord in Leiden Noord vanaf nu geopend. Kom er gezellig iets drinken of een ijsje eten. Ook is bij het Theehuis speelgoed te leen. Openingstijden: woensdag, donderdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Joop Vervoornpad 1, 2316 EP Leiden