Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

Buurtbarbecue Robert Kochplaats

Buitenspeeldag Robert Kochplaats

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

www.leiden-noord.nl

Nieuwe website

Feestelijk nieuws! Wij zijn het, Leiden-Noord. We willen jullie lat...

Feestelijk nieuws: vanaf nu hebben wij een nieuwe website www.leiden-noord.nl

Dinsdag namen zo'n 100 bewoners en andere belanghebbenden deel ...

Update derde participatiebijeenkomst over het Energiepark

 
 
 

Eerste bijeenkomst Nieuwe Buren

Op zaterdag 11 juni was in Meet&Greet de eerste ontmoeting van Nieuw Buren (Leiden Noord). Georganiseerd door Bertho, Omar, Ahmad en Hans was er 's middags een ontmoeting van 30 Nederlandse en Syrische Leidenaren. Van 2 tot 70 jaar oud, een bijeenkomst om elkaar nader te leren kennen.

De Syrische mensen willen graag snel de taal leren en inburgeren, de Nederlandse families wilden graag kennis maken met de Syrische manier van leven. Met een kennismakingsgesprek, een presentatie over Syrië, weinig eten en drinken (Ramadan), een spontane trommel- en pianosessie, veel goede gesprekken en spelende kinderen. Resultaat: een leuke interessante middag voor alle aanwezigen, leuke ideeën voor mensen om samen te gaan doen en trek in meer. Na de Ramadan gaan we maandelijks (is de bedoeling) hiermee door, zo lang er belangstelling is en mensen er plezier en inspiratie aan beleven.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Neighbours en buren

Beter Nederlands leren praten met behulp van je buren.

 
 

Neighbours & Buren(1)

Beter Nederlands leren praten met behulp van je buren.

 

 
 

Leer mij Greet van Meet&Greet kennen

Het pand met het verhaal staat deze keer in de Raamstraat. Op nummer 17 om precies te zijn. Woensdag 27maart is De Reizende Ontmoeting daar te gast bij Meet&Greet. Door een ongedwongen ontmoetingsplaats te bieden, stimuleert De Reizende Ontmoeting het Nieuwe Netwerken in Leiden. Dat betekent dat iedereen tussen 09.30 en 12.00 uur kan binnen lopen; zeker als je nieuwe netwerkcontacten zoekt.