Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Eerste bijeenkomst Nieuwe Buren

Op zaterdag 11 juni was in Meet&Greet de eerste ontmoeting van Nieuw Buren (Leiden Noord). Georganiseerd door Bertho, Omar, Ahmad en Hans was er 's middags een ontmoeting van 30 Nederlandse en Syrische Leidenaren. Van 2 tot 70 jaar oud, een bijeenkomst om elkaar nader te leren kennen.

De Syrische mensen willen graag snel de taal leren en inburgeren, de Nederlandse families wilden graag kennis maken met de Syrische manier van leven. Met een kennismakingsgesprek, een presentatie over Syrië, weinig eten en drinken (Ramadan), een spontane trommel- en pianosessie, veel goede gesprekken en spelende kinderen. Resultaat: een leuke interessante middag voor alle aanwezigen, leuke ideeën voor mensen om samen te gaan doen en trek in meer. Na de Ramadan gaan we maandelijks (is de bedoeling) hiermee door, zo lang er belangstelling is en mensen er plezier en inspiratie aan beleven.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Ramadan en parkeren

Vanwege het gebruik van de Moskee aan de Nieuwe Marnixstraat gedurende de komende Ramadan maand, wil hjet Moskee bestuur informatie verschaffen over deze activiteit. 

 

 
 

Nieuwe activiteiten Buurtcentrum Het Gebouw (Duits en Salsa)

Vanaf maandag 16 september van 9.30 uur -10.30 uur start "coversatielessen voor beginners DUITS". De eerste les is een proefles en kost € 1.- De prijs is € 10 voor 10 lessen. De lessen worden gegeven door een Duitstalige vrijwilligster.

 

 
 

Neighbours en buren

Beter Nederlands leren praten met behulp van je buren.