Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Tweede Leidse Geuzenspelen/Burendag

Buurtbarbecue Robert Kochplaats

Buitenspeeldag Robert Kochplaats

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Een fijn plein om samen te zijn! Dat is de slogan van het nieuw ing...

Feestelijke opening Arubapad!

 
 
 

De Twee Uilen

Buurtbewoner Dineke is van start gegaan met nieuw bedrijf onder de naam "De Twee Uilen". Kindercoachpraktijk De Twee Uilen is geschikt voor kinderen tussen 5 en 15 jaar  die een steuntje in de rug nodig hebben.

Maak je je zorgen om je kind omdat het gepest wordt, depressief is omdat het niet kan meekomen op school, of juist hoogbegaafd is en zich daardoor onbegrepen voelt? Slaapt je kind slecht, heeft het hoofdpijn of buikpijn zonder medische reden? Is je kind zijn of haar zelfvertrouwen kwijtgeraakt? Vertoont je kind gedrag waar het zelf of de omgeving last van heeft, zoals angstig gedrag, of is het juist steeds zomaar boos? Dan kan ik als kindercoach jou en je kind mogelijk goed ondersteunen.

Kindercoaching is in principe kortdurend. Je kind ontdekt op een speelse en creatieve manier zijn of haar kracht. Ik ga uit van de mogelijkheden die er zijn en kijk wat er nodig is, zodat je kind zich verder kan ontwikkelen.Wanneer je als ouder (even) niet meer weet hoe je je kind kunt ondersteunen help ik jou/jullie en je kind graag, zodat je met vertrouwen samen met je kind verder kunt. Ik begeleid graag liefdevol en met geduld kinderen die een moeilijke periode doormaken door verlies of scheiding.

Kindercoach praktijk De Twee Uilen
www.detweeuilen.nl

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Gideon Roggeveen Column, EXCLUSIEF voor LeidenNoord.nl

Lees hier de column van Gideon Roggeveen, speciaal voor LeidenNoord.nl geschreven.

 
 

Wijkrestauarant Het Gebouw nu al een succes!

Afgelopen woensdag gingen voor de tweede keer de deuren open van het wijkrestaurant in Het Gebouw. Zo'n 30 bezoekers melden zich voor de maaltijd.Iedere woensdag vanaf 17.30 uur is iedereen welkom! Onze kok kookt 2 menu’s. De maaltijden zijn lekker en niet duur. Prijs van het 3-gangen menu is € 8,25 Kiest u voor alleen een hoofdgerecht dan betaalt u € 6,75, voor- en nagerecht kosten € 0,75.

 
 

Sleuteldrop Binnenclubs!

Informatie over de sleutelkdropactiviteiten
 

Knutselclub
Iedere woensdag kunnen kinderen van 4 t/m 7 jaar komen knutselen in Buurtcentrum ‘t Spoortje. Van 13.30-15.00u worden de mooiste creaties gemaakt. Max.12 kinderen.€ 0,50 leden/ € 1,00 niet leden.*