Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Succesvolle vetbollen

22 november was het weer zover. Ons jaarlijkse fuifnummer: de vetbollen & pindaslinger middag!

Inmiddels kennen de buurtbewoners deze dag wel. En dat het echt een succesnummer is bleek wel uit de buurtkinderen die voor openingstijd al voor de deur heen en weer sprongen! Uitleg was niet nodig want zoals een deelneemster zei: " We doen dit ieder jaar hoor " ;)

Naast ons vaste vetbollen recept konden er ook weer pindaslingers gemaakt worden. Deze worden door de Groengroep en aanwezige ouders vakkundig voorgeprikt om bloedende vingertjes te voorkomen. Helemaal voorkomen lukt zelfs de doorgewinterde pindaprikkers niet!

Dit jaar konden we dankzij Groen Dichterbij bij de Hema schattige vogelhuisjes aanschaffen. Deze werden kunstig beschilderd en krijgen een mooi plekje in menig achtertuintje.

Katja maakte een leuke set foto's die je natuurlijk kunt bezichtigen op onze facebook pagina.

Wij zeggen: Tot volgend jaar!

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Vetbollen maken

Vetbollen maken voor de vogels in Groenoord-Zuid

 
 

Vetbollen Actie

Na onze vetbollen en pindaslinger middag is het ook fijn om te zien wat het resultaat is. Hierbij een paar prachtige winterse actiefoto's van onze buurtbewoner Karel.

 
 

Wat denkt u ervan; basisontwerpen ontmoetingsruimte Tuin van Noord

Op 2 juni, op de Dag van het Park, kunnen buurtbewoners tussen 11.30 uur tot 16.00 uur onder het genot van een kopje koffie/thee reageren op 7 verschillende basisontwerpen van het ontmoetings/horecapunt. Zij worden geïnformeerd over de plannen van de Uitdaging. Via een korte vragenlijst worden buurtbewoners gevraagd naar hun voorkeur. De basisontwerpen zijn gemaakt door een buurtbewoner/GAAGA studio for architecture,  gevestigd in Nieuw Leyden.