Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Singelpark Kweektuin

Vorige maand werd de kweektuin van het Singelpark geopend, we waren erbij en gaven een interview.

Om dit prachtige initiatief te steunen heeft de groengroep een speciale beuk geplant tijdens de opening. Een echte rode opgaande eikbladige beuk (Fagus sylyatica ‘Red Obelisk’). Ook onze opgaande beuk die een tijdje bij de Marelandschool logeerde heeft zijn weg gevonden naar de kweektuin. Het wordt dus helemaal gezellig straks in het singelpark met die prachtige bomen van de groengroep ;) 

Leidenlokaal.nl wilde graag "het verhaal" achter de bomen horen en deed een interview met de mensen van het singelpark en ons.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Vrienden van het Singelpark op 20 april van start

De Stichting Vrienden van het Singelpark wordt op 20 april 2013 gelanceerd met een groot openingsevent. Al sinds de zomer zijn ruim vijftig vrijwilligers achter de schermen bezig met de inrichting van de stichting, die is opgericht door Team Singelpark van Stadslab Leiden.

 
 

Minister Plasterk bezocht de kweektuin van het Singelpark en speelde Democracity met basischoolleerlingen.

Maandagmiddag bracht minister Plasterk een bezoek aan Leiden. Hij bezocht de Kweektuin van het Singelpark en wandelde daarna naar het stadhuis om kennis te maken met het spel Democracity. In de kweektuin worden planten en bomen gekweekt die in de toekomst een plek gaan krijgen in het Singelpark.

 
 

Boomplantdag "Vrienden van het Singelpark"

Op Boomplantdag zaterdag 9 november houden de Vrienden van het Singelpark speciale activiteiten.

Bij de ingang van de Haven worden aan beide kanten bloembollen geplant. In de Kweektuin kunnen bomen worden gebracht, worden ook bollen geplant en kan worden meegeholpen met de uitbreiding van de tuin. Iedereen is van harte welkom om mee te doen!