Groenoord-Zuid
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Meet&Eat - Azië

Kerstspel

Joomla - december

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

NLDoet mee op de Snelliusplaats

Wij gaan de Snelliusplaats opfleuren tijdens het NLDoet weekend, Doe je mee?

16 Maart tussen 13.00 en 17.00 uur steken we de handen uit de mouwen en gaan we aan de slag met de beperkte ruimte die de Snelliusplaats ons bied. Echter zagen wij geen beperkingen maar vooral een fruitige uitdaging! 

We gaan de uitdaging met vertikaal groen te lijf met een eetbare en biodiverse oplossing. Ook timmeren we er op los om wat eetbaar groen meer ruimte te geven. Er is koffie thee en lekkers aanwezig. Mochten de kids geen zin hebben in vieze handen dan kunnen ze zich vermaken op de glijbaan. 

Tot ziens op de Snelliusplaats!

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Doorlopende workshop basisontwerp De Leidse Uitdaging/ Horeca in de tuin van Noord

Op 2 juni, de Dag van het Park, kunnen buurtbewoners tussen 11.30 uur tot 16.00 uur onder het genot van een kopje koffie/thee reageren op 7 verschillende basisontwerpen van het ontmoetings/horecapunt. Zij worden geïnformeerd over de plannen van de Uitdaging. Via een korte vragenlijst worden buurtbewoners gevraagd naar hun voorkeur. De basisontwerpen zijn gemaakt door een buurtbewoner/GAAGA studio for architecture,  gevestigd in Nieuw Leyden.

 

 
 

Nieuwe speelplaats Snelliusplaats

Eindelijk is het zover. De snelliusplaats heeft nieuwe speeltoestellen!

 
 

Zaterdag 21 maart is NLDoet.

Een dag waarop veel Nederlanders vrijwilligerswerk doen en ervaren hoe leuk het is om je in te zetten voor iemand anders. Geld verdien je er niet mee, maar waardering en plezier vergoeden dat ruimschoots. VTV Leiden organiseert voor mensen met een beperking vrijetijdsbesteding, het clubhuis is aan de Gabriel Metzustraat te Leiden.