Groenoord-Noord
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Opluchting over parkeren rond nieuwe flat Sumatrastraat

Plantjes dag in Noorderkwartier West

Nieuwsbrief WOP Noord

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Zaterdag 21 maart is NLDoet.

Een dag waarop veel Nederlanders vrijwilligerswerk doen en ervaren hoe leuk het is om je in te zetten voor iemand anders. Geld verdien je er niet mee, maar waardering en plezier vergoeden dat ruimschoots. VTV Leiden organiseert voor mensen met een beperking vrijetijdsbesteding, het clubhuis is aan de Gabriel Metzustraat te Leiden.

 

Tijdens NLDoet is er een High Tea voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. Het Oranje Fonds maakt het mogelijk om dit gratis aan te bieden.

 

Op de website www.NLDoet.nl  vindt u alle informatie over deze middag en kunt u zich opgeven als vrijwilliger .

Komt u mee helpen en genieten van deze High Tea?

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Kennismaken met VTV Leiden.

Op de Gabriel Metzustraat 4, in Groenoord Noord, staat het clubgebouw van VTV.

VTV staat voor Vrije- tijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. In en vanuit dit gebouw worden allerlei activiteiten georganiseerd voor mensen met een beperking en/of autisme.

 
 

Ontmoet het Sociaal wijkteam

Wij zijn het Sociaal wijkteam van Leiden Noord. Een club met een nieuwe naam, maar wel met een aantal bekende gezichten. We stellen ons graag aan u voor. Hebt u vragen over wonen, werken, inkomen, schulden of welzijn en komt u er zelf of met uw omgeving niet uit? Kom dan naar ons. Wij denken en werken met u mee bij het zoeken naar een antwoord. Ook voor vragen over zorg en gezondheid kunt u bij ons langskomen. En mochten wij uw vraag zelf niet kunnen beantwoorden, dan denken we samen na over een plek waar u wel terecht kunt. 

Nieuw in Leiden Noord: Ontmoetingscentrum dementie

topaz.JPG (thumb)Leiden, 18 november 2010

In 2011 opent Topaz Overrhyn een ontmoetingscentrum voor mensen met beginnende dementie, een nieuw initiatief binnen Leiden Noord. Het ontmoetingscentrum biedt een breed ondersteunings-programma voor thuiswonende mensen met een lichte tot matige vorm van dementie en hun mantelzorger(s). Dit jaar starten we alvast met een tweetal koffieochtenden, op zaterdag 27 november en zaterdag 11 december. Het ontmoetingscentrum is gevestigd in Topaz Overrhyn aan de Willem de Zwijgerlaan 44 in Leiden.