Groenoord-Noord
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

De Ontspanpraktijk

De Ontspanprakyijk

Informatieavond energie besparen 15 december 20:00 uur

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Ontmoet het Sociaal wijkteam

Wij zijn het Sociaal wijkteam van Leiden Noord. Een club met een nieuwe naam, maar wel met een aantal bekende gezichten. We stellen ons graag aan u voor. Hebt u vragen over wonen, werken, inkomen, schulden of welzijn en komt u er zelf of met uw omgeving niet uit? Kom dan naar ons. Wij denken en werken met u mee bij het zoeken naar een antwoord. Ook voor vragen over zorg en gezondheid kunt u bij ons langskomen. En mochten wij uw vraag zelf niet kunnen beantwoorden, dan denken we samen na over een plek waar u wel terecht kunt. 
Bijvoorbeeld bij iemand uit het grote team van specialisten waarmee we samenwerken. We zijn er ook voor iedereen die iets wil betekenen voor de wijk. Wilt u een ander helpen? Laat het ons weten en wij leggen verbinding met iemand die uw hulp goed kan gebruiken of brengen u in contact met
een van de al bestaande vrijwilligersinitiatieven in de wijk.
 
Bent u mantelzorger?
Dan kunt u zélf misschien wel een steuntje in de rug gebruiken! Die steun bieden wij graag. Ook ideeën voor de wijk als geheel zijn van harte welkom. Voor vragen over straatstenen en hondenpoep kunt u echter niet bij ons terecht. Bel ons op of kom langs! 
 
Ons telefoonnummer is: 071-5164904. 
 
Laat uw vraag, naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug. Wij zijn een mobiel team, dat betekent dat we zo veel mogelijk in de wijk en bij bewoners thuis werken. Toch kunt u bij ons binnenlopen.

Op maandagen tussen 11.00 en 12.00 uur en op woensdagen tussen 15.30 en 16.30 uur is er altijd een van ons aanwezig in Buurtcentrum de Kooi in de Driftstraat 49.
 
Daar vindt u ook ons aanmeldingsformulier. Vul het in, laat het achter in onze brievenbus en we nemen contact met u op. Tot ziens in de wijk! 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Sociaal Wijkteam verhuisd naar Het Gebouw

Het Sociaal Wijkteam Leiden Noord, dat tot nu toe in Buurtcentrum De Kooi was gevestigd, gaat verhuizen. Op donderdag 16 oktober zal de verhuizing naar Het Gebouw gaan plaatsvinden. Vanaf maandag 20 oktober gaan de aanmelduren plaatsvinden in Het Gebouw.

Het nieuwe adres is: Het Gebouw, Arubapad 2 2315 VA  Leiden; Telefoonnummer: 071 - 516 49 04

 
 

Sociaal Wijkteam met Buurtterras

Op woensdag 8 oktober staat het Buurtterras van 13.00 uur tot 15.00 uur op het Kooiplein.

Tijdens dit buurtterras is er veel informatie, bijvoorbeeld over het Sociaal Wijkteam. Jes is aanwezig om voor te lezen aan de kinderen, er zijn kinderactiviteiten van Libertas Leiden.

Ook is de fysiotherapeut aanwezig.

Genoeg reden om ook even een bakkie te komen doen!

 
 

Zondag 2 juni: Dag van het park in de Tuin van Noord

Op zondag 2 juni zal de "Dag van het park" plaatsvinden in de Tuin van Noord (ingeklemd tussen de Hoven en de Tuinvereniging Ons Buiten)

 

Het programma ziet er als volgt uit: