Groenoord-Noord
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

POLL gemeenteraadsverkiezingen 2018

De Ontspanpraktijk(1)

De Ontspanpraktijk, Yogastudio(1)

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Leiden Noord niet tegen betaald parkeren!

Zowel vanuit de politiek als vanuit de wijk bereiken ons berichten naar aanleiding van een artikel in het LD als of het Voorzitters Overleg Leiden Noord (VOLN) tegen betaald parkeren is. In tegendeel zouden we willen zeggen. 

Het VOLN heeft in 2010 als enige wijkorganisatie op basis van een eigen parkeerpeiling in 2009 het College van BeW verzocht om de "blauwe zone" in te voeren in het zuid-westelijk deel van Leiden-Noord (Groenoord-zuid en Noorderkwartier-west) omdat daar veel parkeer problemen bestonden. Wij zijn er dan ook voorstander van om de blauwe zone om te zetten in betaald parkeren en deze zone uit te breiden tot de Willem de Zwijgerlaan en de Kooilaan. Wij zijn echter geen voorstander van om betaald parkeren in te voeren in die gebieden waar geen parkeerproblemen zijn. Ons voorstel van de grens treft u hierbij aan.

 

De inspraak reacties van de organisaties in het Noord-Oostelijk deel treft u hierbij aan:

 

Bewonersvereniging Zwijgers van Noord

Ons Buiten

Roodenburg

Groenoord-noord (Nieuw Leyden)

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Betaald Parkeren 2e kwartaal 2016

Voor fase 2 waaronder Nieuw Leyden, Groenoord-Zuid, Noorderkwartier-West, Noorderkwartier-Oost en de Kooi vallen, start de invoering van betaald parkeren vanaf het 2e kwartaal 2016. Let op: de kraskaarten voor de Blauwe Zone zijn dan niet meer geldig!

 

Meer informatie over de invoering van Betaald Parkeren staat in de informatieblad pagina 1 en pagina 2 van gemeente Leiden met specifieke informatie over de tarieven, het gebied en de fasering voor invoering.

 
 

Aanmelden - JoeHoe!

We zoeken nog leuke bewoners in Leiden Noord!

 
 

Evaluatie Proef Blauwe Zone

De evaluatie van de blauwe parkeerzones is digitaal beschikbaar. Klik hier voor het rapport.

 

De evaluatie bestaat uit drie onderdelen: een enquête die door 2800 bewoners en ondernemers in en rondom het blauwe zone gebied werd ingevuld, parkeertellingen en een inventarisatie van de kosten van de blauwe zone.