Groenoord-Noord
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Informatieavond energie besparen 15 december 20:00 uur

Winkeliers Beatrixstraat krijgen ondersteuning van gemeente Leiden

Opluchting over parkeren rond nieuwe flat Sumatrastraat

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

26 september buurtvergadering invulling groen Bakker Korffstraat

Op dinsdagavond 26 september zal de buurtvereniging Groenoord- Noord het plan presenteren voor de groene invulling van de kop van de Bakker Korffstraat. Initiatiefnemers Roos, Marijke, Trudy en Hein laten graag hun globale plan voor een geweldige natuurtuin zien.

De buurtvergadering is ervoor om te kijken wat de wensen zijn en wie er mee wil helpen.

Aanvang: 19.00, eindtijd: 21.00, locatie: Theehuis Tuin van Noord

Ha groen-minners,

Volgende week dinsdagavond 26 sept is er een buurtvergadering in het Theehuis Tuin van Noord van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het gaat over de invulling van het groen op de kop van de Bakker Korffstraat. 
De gemeente heeft duidelijke randvoorwaarden en hierbinnen kunnen wij met de buurt iets prachtigs maken.
Wij hebben met Roos, Marijke, Trudy en Hein een globaal plan op papier gezet, dat als uitgangspunt kan dienen om gezamenlijk tot een geweldige natuurtuin te komen. 
De buurtvergadering is ervoor om te kijken wat de wensen zijn en wie er mee wil helpen.

Het is dus van groot belang dat er veel mensen komen en warm lopen voor dit leuke project. Kunnen jullie komen en kunnen jullie allemaal een buurman of buurtgenoot meebrengen die ook veel mooi groen in zijn buurt wil? 

Hoort zegt het voort!

Groengroet,

Trudy van der Wulp

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Theehuis in Leiden Noord open

Het Theehuis Tuin van Noord in Leiden Noord vanaf nu geopend. Kom er gezellig iets drinken of een ijsje eten. Ook is bij het Theehuis speelgoed te leen. Openingstijden: woensdag, donderdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Joop Vervoornpad 1, 2316 EP Leiden

 
 

Oplevering Theehuis Tuin van Noord

Afgelopen vrijdag werd het Theehuis Tuin van Noord opgeleverd. Het bestuur en vrijwilligers gaan nu aan de slag om de inrichting af te ronden. Op korte termijn zal het terras rondom het theehuis aangelegd worden. De keuken zal in de tweede helft van mei geplaatst worden. Het streven is er op gericht om rond 15 juni de deuren te kunnen openen. Heeft u interesse om bij te dargen als vrijwilliger: theehuisnoord@gmail.com of 0652752638. Voor meer informatie: facebookpagina theehuisnoord

 
 

Mijn buurt door Els Seisveld

Dit keer heeft Bram Pater van CobraProductions Els Seisveld bereid gevonden iets over haar buurt te vertellen. Ze woonde in de Molenstraat van Noroderkwartier -West.