Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Thema-avond Planontwikkeling Energiepark

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

stelling

Op welke politieke partij gaat u tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 stemmen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Kinderen van groep 7 van basisschool Mareland gaan samen met studen...

Kinderen zetten zich in voor minder afval opstraat

test

plannen

Projectontwikkelaar MeijerBergman Erfgoed Groep (MBE Groep) hee...

Plannen voor horeca in Energiepark

 

Nieuws Voorthuijsenlocatie

(thumb) Overkluizing_Gooimeerlaan.jpgLeiden, 4 mei 2008,

Op de Van Voorthuijsenlocatie (de hoek tussen de Gooimeerlaan, de Willem de Zwijgerlaan en het Joop Vervoornpad) gaat de komende jaren veel veranderen. Er wordt een nieuwe school gebouwd, het park wordt uitgebreid en er worden woningen, kantoren en een moskee gebouwd. Met deze brief willen wij u informeren over de stand van zaken van het project en de werkzaamheden die de komende tijd op de Van Voorthuijsenlocatie worden uitgevoerd.

Flats
De woningen in het complex Marnixstraat / Zwartepad staan nu leeg. Het complex is afgezet met hekken. Wanneer de datum voor de sloop van het gebouw bekend is, zullen we u daarover informeren.

Brandweeroefeningen
Tot het moment waarop de woningen gesloopt worden, gebruikt de regionale brandweer het flatcomplex voor brandweeroefeningen. Deze oefeningen bestaan onder andere uit het oefenen van evacuaties en het zoeken van slachtoffers in een met rook gevuld gebouw. Er wordt niet met echt vuur gewerkt, maar met rode lampen om vuur na te bootsen. Ook wordt er tijdens de oefeningen geen water gebruikt. Tijdens de oefeningen zullen ladderwagens bij het complex staan. De oefeningen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag.

Overkluizing_Gooimeerlaan.jpgWerkzaamheden Stedelijk Gymnasium
Om de bouw van de tweede vestiging van het Stedelijk Gymnasium mogelijk te maken worden op maandag 28 en dinsdag 29 april op de Van Voorthuijsenlocatie bomen gekapt. Gedurende de kapwerkzaamheden is het fietspad vanaf de Marnixstraat naar de Gooimeerlaan tijdelijk afgesloten. Fietsverkeer wordt met gele borden omgeleid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Servicepunt Bouwen en Wonen, telefoon 071 -- 516 5502 of e-mail service.bowo@leiden.nl.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer