aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Tweede bijeenkomst Energiepark

Een fijn plein om samen te zijn! Dat is de slogan van het nieuw ing...

Feestelijke opening Arubapad!

 

(4) Rondvlucht toekomstig Leiden-Noord

(thumb) wzl.jpgLeiden, 27 oktober 2007,
Tien jaar nadenken, praten en voorstellen ontwikkelen is vertaald in het bestemmingsplan Leiden Noord, dat kort geleden door de gemeenteraad is aangenomen. Het is en blijft altijd lastig om voor jezelf een beeld te krijgen hoe dat er straks uitziet.

Met de computeranimaties die u hier ziet (download 10 MB) hopen wij dat u een beeld krijgt van de toekomst van Leiden-Noord. Vanaf Huisman (Sumatrastraat) maakt u een rondvlucht over de Kooi en het Noorderkwartier waardoor de plannen concreet worden en beginnen te leven. Een blik in de toekomst van Leiden-Noord.

Achteréénvolgens kunt u (links) kennis maken met de nieuwbouw van de Brede School aan de Surinamestraat, rechts komt u dan het nieuwe Kooiplein tegen met de bestaande Turkse Moskee. Wat opvalt is dat het Spoortje verdwenen is en de woningen aan de Bernhardstraat idem dito. Inmiddels komt u (links in beeld) het nieuwe politiebureau tegen, gebouwd op het huidige grasveld tegenover 't Spoortje. Daarna ziet u de Bernhardkade en ziet u een totaal overzicht van de nieuwbouw in Nieuw Leyden van af de voormalige buurt "de van Hoogendorpstraat eo. ".

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer