Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Thema-avond Planontwikkeling Energiepark

Burendag in Marepark

Reeks concerten in Tuin van Noord

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 

Tam Tam 2007!

Van vrijdag 15 t/m zondag 24 juni schudde Leiden-Noord weer op haar grondvesten toen voor de 7e keer het Tamtamfestival werd georganiseerd, hét culturele buurtfestival van Leiden-Noord. Bruisend middelpunt van Tamtam was de grote tent op het grasveld voor buurtcentrum 't Spoortje aan de Bernhardkade waar bijna het hele programma plaatsvond.

Zoals u gewend bent heeft de Tamtamorganisatie, die voornamelijk bestaat uit enthousiaste buurtbewoners-vrijwilligers, weer voor een divers programma gezorgd met activiteiten voor iedereen. Naast een aantal bekende onderdelen zoals het Tamtam Theater, het Tamtamkoor en het Proeflokaal was er ook een aantal nieuwe activiteiten zoals het Museum Leiden-Noord, de Tamtamvariant op het Swingpaleis, een Wereldkinderspeelmiddag, het de Blockparty en nog veel meer.

Voor geInteresseerden is een verslag op te vragen bij het secretariaat van Stadsdeel Noord van de LWO: Peter Hulst, p.hulst+lwo+nl

Klik hier voor het programma!

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer