aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

GONoord! naar buiten! Kom je ook een afvalmonster knutselen...

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

Het Leidse college van B&W is voornemens hoge woontorens te bou...

Inspraakavond CDA-Leiden

 

Website actiecomite Ringweg Oost niet zo!

Leiden, 22 februari 2010

Het actiecomité RWONIETZO heeft zich tot doel gesteld de Leidse Politiek te behoeden voor de grootste dwaling ooit, namelijk de aanleg van de Ringweg Oost (RWO). Een weg die volgens diezelfde Politiek oplossing moet bieden aan het probleem dat is ontstaan na het negeren van de uitslag van het REFERENDUM over de Rijn Gouwe Lijn (RGL). 
WWW.RWONIETZO.NL

Even de cijfers: de RWO is begroot op 168 miljoen euro, plus nog eens 20 miljoen extra om de RGL door de Hooigracht en Langegracht te leiden. Deze stapeling van foute beslissingen heeft de Leidse bevolking doen huiveren en is volledig toe te schrijven aan de huidige coalitie en kost zo minimaal € 5.000,-- per huishouden!  Wat krijgt Leiden voor dit bedrag? 

  • Een RGL die door een ruime meerderheid van de Leidenaren is afgewezen en bovendien niet echt zijn doel bereikt (het centrum wordt niet bereikt)
  • Een RWO die niet de oplossing gaat bieden die men voor ogen heeft.

Wij, het actie comité RWONIETZO, vinden dat de Ringweg Oost onderdeel moet uitmaken van de verkiezingen van 3 maart. Daartoe hebben wij de “STEMLEIDER RWO” ingericht, waarin bijna alle politieke partijen via hun fractie voorzitters antwoord hebben gegeven op essentiële vragen die verband houden met de Ringweg Oost en Rijn Gouwelijn.

De STEMLEIDER RWO is te vinden op:               WWW.RWONIETZO.NL

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer