aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

zondag 23 september tweede Leidse Geuzenspelen/burendag 13.00 Marep...

Tweede Leidse Geuzenspelen/burendag

Afgelopen weekn heeft de Wijkvereniging De Zwijgers van Noord een b...

Buurt BBQ in de Hoven

De werkzaamheden aan de Maresingel worden eerder uitgevoerd. Door d...

Aanpassing planning werkzaamheden Maresingel

 
 
 

Bewonersenquête Blauwe Zone

De gemeente Leiden evalueert de proef met de blauwe parkeerzones. Bewoners en ondernemers van de wijken waar de blauwe zone is ingevoerd, omwonenden en ondernemers van de binnenstad wordt gevraagd wat zij van de proef vinden.

 

 

 

De evaluatie is in maart gereed. Wethouder Robert Strijk (Bereikbaarheid) komt op basis van de evaluatie met een beleidsvoorstel voor parkeren in de wijken rondom de binnenstad. De proef met de blauwe zone loopt 31 december 2013 af.

 

Heeft u een onderneming of woont u in- of rondom een van de zes wijken waar een blauwe zone is ingevoerd dan ontvangt u tussen 11 en 18 februari een brief met het verzoek om deel te nemen aan een digitale enquête.

 

In die enquête vraagt de gemeente naar uw bevindingen over de blauwe zone. Het is belangrijk dat u deelneemt aan dit onderzoek zodat ook uw mening telt. Heeft u geen brief ontvangen, dan kunt u contact op nemen met het servicepunt Parkeren: Contact en openingstijden

 

Heeft u geen toegang tot een computer dan kunt u met uw brief langskomen bij het servicepunt Parkeren op het Stadsbouwhuis, Langegracht 71. De gemeente helpt u dan verder bij het invullen van de enquête.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer