aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

Al jaar en dag hebben de gezamenlijke buurt- en wijkorganisaties ee...

Advies inzake plan LEAD vanuit het VOLN

Op zaterdag 30 maart kunnen alle inwoners van Leiden gratis compost...

Gratis compost ophalen in Leiden op zaterdag 30 maart

 
 
 

ESPA Gold Awards voor parkeergarages bij Kooiplein

Vorige week heeft wethouder Martine Leewis (Mobiliteit) twee ESPA Gold Awards in ontvangst genomen voor parkeergarage Ringkade en parkeergarage Soestdijkkade. Met deze prijzen onderschrijft de parkeerorganisatie Vexpan de veiligheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze parkeergarages. Ook parkeergarage Lammermarkt heeft zo’n Gold Award.

De parkeergarages Ringkade en Soestdijkkade bevinden zich op een steenworp afstand van winkelcentrum Kooiplein. Ze zijn met name bedoeld als faciliteit voor bezoekers die met de auto komen, om daarmee de parkeerdruk voor bewoners te verlichten. De bouw van de twee parkeergarages was onderdeel van de totale vernieuwing van het Kooiplein en de directe omgeving.  

Vakmanschap en leefbaarheid
De gemeente Leiden investeert in goede parkeerfaciliteiten om de mobiliteit en leefbaarheid van de stad continu te verbeteren. “Hoogwaardige parkeergarages zijn cruciaal in ons parkeerbeleid: auto’s in de garage in plaats van op straat maakt onze stad leefbaarder”, aldus wethouder Leewis, die de awards een mooie erkenning noemde voor de bewuste keuze voor kwaliteit, het gebruiksvriendelijke ontwerp en het vakmanschap van de bouwer.

 

Bron: Stadsnieuws Gemeente Leiden

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer