De Kooi
 
 

Halloween in De Kooi 2012

Afgelopen zaterdag 27 oktober  was er een eng feestje in De Kooi. In een lugubere feesttent verzamelde zich vele buurtkinderen en ouders.

Halloween, een gebeurtenis dat zich in Nederland steeds vaker afspeeld. Ook in De Kooi is men daar actief. Achter het parkje aan de Sumatrastraat verzamelde verklede kinderen en enkele verklede ouders zich bij een versierde feesttent. Voor de kinderen allemaal lekkere hapjes en en kan men limonade tappen van een limonadefontijn met bloedrode limonade. In een grote lijkkist lag een duivelse dame die sommige kinderen wel erg liet schrikken. Het gegil was dan ook niet van de lucht.

Nadat ierdereen verzameld was ging men in optocht door de wijk. Veel woningen waren speciaal versierd. De een nog mooier of soms nog griezeliger dan de ander. Handen vol snoepjes werden uitgedeeld. Een feest van jewelste.

Een hele reportage is te zien in het fotoalbum van fotograaf Bram Pater.

Zie daarvoor op www.brampater.nl

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Halloween

Halloween in De Kooi

Vrijdag 30 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Startlocatie: Buurtcentrum De Kooi

Eindlocatie: Kooipark

Trek je griezeligste pak aan!

Check het Facebook event voor de laatste informatie

 

 
 

Herfstvakantiepret in zwembad De Zijl

In de herfstvakantie hoeven kinderen zich niet te vervelen bij zwembad De Zijl. Van maandag tot en met donderdag kunnen de kinderen klimmen en glijden van de hindernisbaan in het water. Op vrijdagavond is het eerste discozwemmen van het seizoen, met als thema Halloween. Dat wordt lekker griezelen! Speciaal voor Halloween krijgt het water een eng kleurtje. 

 
 

Stichting jeugd en welzijn Leiden neemt het op voor kinderen!

Anno 2014 zijn er veel kinderen, die zonder ontbijt of lunch naar school gaan, kinderen, die nooit op vakantie gaan of die zelfs nooit een dagje uit kunnen. Voor deze kinderen willen wij graag vakanties en/of dagjes uit organiseren zonder dat het hun ouders financieel belast. Financieel niet rond kunnen komen, heeft zijn uitwerking op het hele gezin.